Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятори тягові

Автор: Дата: 28.05.2015 Просмотрів: 890 Коментари: 0
Купити в Києві тягові акумулятори за найнижчими цінами, з доставкою і установкою. У нашому інтернет магазині Ви завжди зможете придбати тягові акумуляторні батареї.
 
Тягові акумулятори
 
Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто
 
Незамінним вимогою у більшості виробництвах та інших галузях, є забезпечення стабільного енергопостачання, за які і відповідають акумулятори безперебійного джерела живлення (акумулятор для ДБЖ). Виїжджаючи на відпочинок, на автомобілі Вам так само знадобиться автомобільний акумулятор, якщо ж Ви вирішите зробити прогулянку на воді, а саме на яхті, човні, катері, тоді Вам відповідно знадобляться акумулятори для човнів, катерів, водних мотоциклів, яхт.
 
Тягові акумулятори широко застосовуються в системах безперебійного живлення різної техніки. Тяговий акумулятор має велику ємність, надійність, має високу стійкість до розрядів, а так само не втрачає свої технічні характеристики при багаторазовим розрядів і зарядам. Завдяки своїм заявленим властивостям, а також високій якості, тягові батареї застосовують у электропогрузчиках, дизельними – генераторами, штабелях і інших видів техніки.
 
При тривалому простої, пускові струми і інші параметри тягових батарей не змінюються.
 
Купити тяговий акумулятор
 
В інтернет магазині Автоевротрейд Ви завжди зможете придбати тягові акумулятори Іскра за найвигіднішими цінами.
 

Найсучасніші необслуговувані конструкції акумуляторів тільки за посиланням https://aet.ua/gelevye-akkumuljatory/. Компанія AET.UA зібрала зі всього світу тільки кращих виробників, і пропонує своїм покупцям саму привабливу ціну, одночасно із заводською гарантією.

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок