Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Установка автомобільного акумулятора Lexus LX470 4.7 бензин (Rocket 90Ah JR+ )

Автор: Дата: 23.08.2016 Просмотрів: 703 Коментари: 0

При установці акумуляторної батареї на Lexus LX470 4.7 i обов'язково варто врахувати деякі показники роботи обладнання. Це передбачене розробниками напруга, показники ємності і потужності пускових струмів, а також параметричні особливості пристрою.

 

Так, встановлюючи батарею Rocket 90Ah JR+, варто знати, що передбачений рівень напруги для повноцінної роботи 12 Ст. Оснащення має європейський тип полярності, що легко встановити, розгорнувши батарею клемами до себе. У цьому випадку плюсовій контакт товщі – 19,5 мм, а мінусовій тонше – 17,9 мм. Полярність оснащення правостороння. При необхідності регулювання використовується ключ на 10, однак в ситуації з Lexus LX470 4.7 i цього бути не повинно.

Ємність АКБ – від 76 до 100 Ач. Рівень пускового струму досягає 750 А, чого достатньо навіть для холодного субстрату агрегату. Габарити батареї, передбачені розробником: довжина – 303 мм, ширина – 173 мм, висота – 225 мм, що повністю відповідає параметричним вимогам Lexus LX470 4.7 i.

Запас енергії оснащення достатній для повноцінного функціонування великої кількості електричних приладів. При використанні цього агрегату ви зможете оцінити стійкість до циклічних навантажень. Для пластин використовується сітка, створена із застосуванням технології кальцинування, завдяки чому підвищується міцність деталей і збільшується термін експлуатації агрегату.

Якщо вам необхідно буде заряджати батарею при повному її виснаженні, можете розраховувати, що за годину повністю впораєтеся з цим завданням. Це ніяк не обмежує вас у використанні агрегату. Навіть при екстремально високих або низьких показниках температури ви можете розраховувати на повноцінну роботу агрегату, тобто при його установці на Lexus LX470 4.7 i кліматичний фактор виключається як визначальний. Рівень заряду зручно контролювати, використовуючи індикатор на корпусі АКБ. Полум'ягасники нового покоління блокують виникнення загоряння. Стійкість до вібрацій і тряскам достатня для того, щоб використовувати обладнання на неідеальному полотні дороги.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок