Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Nissan X-Trail. Наше Відео.

Автор: Дата: 17.07.2015 Просмотрів: 6112 Коментари: 0

 

Підібрати автомобільний акумулятор на Nissan X-Trail 2.5 бензин за посиланням: https://aet.ua/index.php?route=product/carmodel&path=35_1983

Nissan X-Trail – японський 5-дверний позашляховик класу «К1», що випускається з 2001 року. Перше покоління Nissan X-Trail була створена на основі шасі, раніше використовувався для моделей седанів Almera і Primera. Дизайн нового позашляховика виконали в дусі культового Nissan Patrol.

Значні зміни Nissan X-Trail зазнав у 2007 році. Друге покоління обзавівся новою базою – Nissan C. використовувалася раніше для кросовера Quashqai. Прем'єра нового автомобіля відбулася в рамках Женевського автосалону.

У 2010 році Nissan зробили грунтовний редизайн моделі. Nissan X-Trail додав у габаритах, змінив форму бампера, фар, радіаторної решітки і колісних дисків. Також були додані нові кольори забарвлення кузова і розширена колірна гамма матеріалів оформлення салону.

На Женевському автосалоні 2012 року, Nissan показали концепт під назвою Hi-Cross. На його основі вже в 2013 році почалося серійне виробництво Nissan X-Trail третього покоління. Новий X-Trail знову піддали редизайну практично прибравши звичні кутасті форми. На сьогоднішній день Nissan X-Trail використовує всі сучасні технології для забезпечення максимально комфортної їзди в міському середовищі, так і за її межами.

На ринку X-Trail доступний в трьох варіантах комплектації двигуна: 2.0, 2.2 та 2.5 літра. Для стабільної роботи внутрішніх електросистем та безперебійного запуску двигуна позашляховика, підійдуть акумулятори ємністю 60A/h до 90А/h, напругою 12В і потужністю пускового струму від 450 до 770 ампер.

Для того щоб самостійно замінити акумулятор на NissanX-Trail вам знадобитися гайковий ключ і трохи часу. Щоб витягти стару батарею з моторного відсіку необхідно відкрутити верхню кріпильну пластину, а потім від'єднати клеми. Акумулятор для NissanX-Trail важить близько 15 кг, тому виймати відпрацьовану батарею і поставити на її місце нову, слід дуже акуратно. Після того як новий акумулятор встановлено, затискаємо на ньому клеми і прикручуємо на місце кріпильну панель.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок