Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Mitsubishi Pajero Wagon 3.0 бензин . Відео

Автор: Дата: 16.03.2016 Просмотрів: 2852 Коментари: 0

Вибрати й купити акумулятор Mitsubishi Pajero Wagon 3.0 бензин на " ви можете за посиланням https://aet.ua/car-batteries_mitsubishi/pajero_wagon/3-0-benzin/.

Mitsubishi Pajero Wagon (Міцубісі Паджеро Вагон) - повнопривідний 5-ти або 7-ми місний позашляховик класу "К2", є флагманом модельного ряду компанії Mitsubishi. Перша модель Pajero була представлена на Токійському автосалоні в 1976 році, як концепт-кар пляжного автомобіля, створений на базі Jeep Mitsubishi. Оновлена версія четвертого покоління моделі стартувала в серпні 2011 року. Зовні нову модель не сильно торкнулися зміни: доопрацьовані решітка радіатора, колісні диски і передній бампер. А ось обладнання Паджеро Вагон помітно оновився. Всі комплектації, за винятком базової оснащені аудіосистемою з USB-портом, камерами заднього виду. Доопрацьована і коробка-автомат, а двигуни обладнані новітньою електронікою.

 

Моторна гамма складається з трьох двигунів: бензинові об'ємом 3,0 л 178 к. с., 3,8 л, 250 л. с., а також турбодизель об'ємом 3,2 л на 200 л. с. Так як Mitsubishi Pajero Wagon автомобіль з масою електроніки і великим споживанням енергії, то найбільш гостро стоїть проблема підбору потрібної акумуляторної батареї. Необхідно приділити увагу об'єму двигуна, модифікації, ємності батареї, врахувати силу пускового струму, полярність і споживання енергії.

 

На відео показана установка акумулятора на Mitsubishi Pajero Wagon 3.0 бензин. В якості нової батареї був обраний Yigit Aku 74Ah R+ (правий плюс), з європейським типом корпусу з габаритами: (ДШВ)276х175х190мм, і пусковим струмом 640А. Для монтажу батареї вам знадобиться трохи часу і гайковий ключ № 10, також бажано залишити відкритими двері авто. Для початку відкручуємо верхню кріпильну пластину, віджимаємо і знімаємо піну і обережно виймаємо акумулятор (вага батареї близько 20-ти кг). На місце старої АКБ встановлюємо нову, очистивши установче місце від сміття. Далі, змащуємо клеми спеціальним засобом проти окислення затискаємо їх, після чого фіксуємо батарею верхній кріпильної пластиною. Щоб не забути дату заміни акумулятора - наклеюємо стікер із зазначенням дати та пробігу. На цьому встановлення завершено.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок