Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Kia Sorento 2.2 diesel

Автор: Дата: 03.08.2016 Просмотрів: 3067 Коментари: 0

Для автомобілів Kia Sorento 2.2 diesel одним з ідеальних варіантів комплектуючих є устройтсва Varta Blue Dynamic 95 JR+. Варто зазначити, що такий агрегат належить до лінійки товарів Blue Dynamic, що дозволяє всім функціональним характеристикам повністю поєднуватися з конкретною маркою машини.

Показники ємності обладнання - 95Ah. При цьому агрегат дає досить високі показники пускових струмів – до 830A. Розробники передбачили праву полярність агрегату - R+. Використаний азіатський тип корпусу. Основні характеристики устройтсва є позначка, що воно призначається для легкових машин.

Параметричесике особливості конструкції соотствуют вимогам kia sorento 2.2 diesel. Так, розміри оснащення в мм: довжина – 306, ширина ‑ 173, висота – 225. Устройтсва відноситься до класу обслуговуваних агрегатів, які не вимагають контролю рівня заряду і наявності електроліту. Розробники передбачили досить широкий діапазон робочих температур для цього виду пристрою: від -45 до +45 градусів. Рівень напруги відповідає 12 v. Чеський виробник агрегату дає строк гарантійного обслуговування 24 місяці.

Варто відзначити повну герметичність конструкції. Застосована інноваційна кришка лабіринтового будови, яка не дає витікати електроліту. Такий тип кришки також дозволяє конденсату збирати на її поверхні і повертатися назад в резервуар. Тому можна говорити про повну безпеку і нешкідливість такого обладнання.

Ви зможете оцінити технологію Power Frame, яка дозволила зробити пластини витривалими і міцними.

Умови міського циклу руху абсолютно прийнятні для такого оснащення. Воно не боятиметься частих запусків ДВС, демонструючи при цьому досить тривалий термін використання. Відновлення після тривалих простоїв відбувається дуже швидко. Ви також можете не боятися тривалого простою автомобіля в пробках. При цьому за мінімальний термін забезпечується максимальна токоотдача. Виробник дає два роки гарантії на цей агрегат.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок