Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Kia Ceed 1.4 бензин

Автор: Дата: 03.08.2016 Просмотрів: 1029 Коментари: 0

Для авто Kia Ceed 1.4 i 5doors підходить акумулятор Bosch S4 52Ah. Це оснащення добре поєднується з цією маркою авто як функціональних, так і технічних параметрах. При цьому лінійка товарів бренду БОШ, до якої належить конкретна модель, була розроблена як універсальна. Високі показники надійності і якості роботи дозволили зробити цей агрегат дуже затребуваним. Автовласник може встановлювати оснащення на машини як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва, що є явною перевагою для різних дорожніх ситуацій.

Відкручуємо клеми зі старого акумулятора

 

Дістаємо стару батарею

 

Ставимо новий АКБ Bosch s4 52Ah і прикручуємо клеми

Прикручуємо нижнє кріплення

Заміна акумуляторної батареї завершена

 

Для розробки Bosch s4 52Ah примітно те, що вона створена з використанням технології срібного легування. Це велика перевага, адже завдяки такому методу пластини стали більш витривалими, міцними, під час роботи вони не боятися сильного перепаду в температурному режимі. За рахунок срібного легування значно підвищуються показники потужності оснащення. Так, резерви пристрої були збільшені на 15 відсотків, що дає можливість використовувати велику кількість бортового обладнання.

При використанні Bosch s4 52Ah для Kia Ceed 1.4 i 5doors ви зможете оцінити високий рівень безпеки. Цього вдалося досягти завдяки тому, що в комплектації агрегату є полум'ягасники, які в необхідний момент блокують виникнення іскор. Це повністю виключає варіант загоряння або вибуху. Агрегат прийнятний для машин, що має двигун, об'ємом від 1,2 до 1,6 літра. Крім Kia Ceed, також можлива установка на авто Fiat, Ford і Skoda.

При використанні батареї ви можете не хвилюватися, як обсяг її ресурсів позначиться на рівні роботи всіх систем. Навіть якщо пристрій має неповний заряд, всі комплектуючі продовжують функціонувати ідеально.

Допускається застосування агрегату як в умовах міського циклу руху, так і на території внедорожья, що є явною перевагою пристрою.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок