Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Honda CR-V 2.4 бензин . Відео

Автор: Дата: 16.03.2016 Просмотрів: 6473 Коментари: 0


Вибрати й купити акумулятор для Honda CR-V 2.4 бензин ви можете за посиланням https://aet.ua/car-batteries_honda/cr-v/2-4_benzin/

Honda CR-V( Хонда ЦР - В ) — легкий позашляховик "К1"-класу, що випускається японською корпорацією Honda. Модель почали випускати ще в 1995 році, і за двадцятирічне існування CR-V модернізувалася в чотирьох поколіннях. Заводи виробники даного авто знаходяться в Японії, Канаді, Китаї, Великобританії і США. Позашляховик Honda CR-V відрізняється підвищеним рівнем безпеки і надійності, багатофункціональністю, універсальністю і керованістю. Машина однаково динамічна, як на міських дорогах, так і на бездоріжжі. Модель четвертого покоління 2012 року стала ще комфортнішою і тихіше, в ній інженери вдосконалили технологічність, виразність і елегантність.

 

До уваги автолюбителів автомобілі Honda CR-V представлені з різними модифікаціями двигуна: 2.0 літра, 2,4 літра - бензин, 2.2 турбодизель. Випускаються, як з механічною коробкою передач, так і з коробкою-автомат. Для правильного підбору акумулятора необхідно враховувати технічні характеристики автомобіля, модифікацію, рік випуску. АКБ повинна мати відповідну ємність, полярність і пусковий струм. Акумулятори для Honda CR-V 2.4 бензин підійдуть з габаритними розмірами ДШВ: 230х175х220мм, ємністю від 35Ah до 65Ah, силою пускового струму від 300А до 600А, напруга 12В, полярність R+ (правий плюс), всі вони мають азіатський тип корпусу.

 

Для установки акумулятора на Honda CR-V 2.4 бензин нашими фахівцями була підібрана батарея Mutlu 56Ah JR+. Ємності в 56Ah цілком достатньо для даного типу двигуна, розміри батареї: (ДШВ) 237х127х201мм, пусковий струм 420А. Як і в більшості випадків, для заміни необхідний ріжковий ключ №10 і ця процедура не потребує великих зусиль. Акумулятор розташований під капотом, ліворуч від двигуна. Для демонтажу батареї необхідно віджати клеми, далі відкрутити верхню кріпильну планку і вилучити старий акумулятор. Встановивши нову батарею, потрібно закрутити верхнє кріплення і затиснути плюсову і мінусову клеми.

 

Заміну акумулятора можна виконати як самостійно, так і за допомогою фахівців компанії Автоевротрейд, які зроблять це швидко та якісно, так як мають солідний досвід роботи в цій області.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок