Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Honda Civic Sedan 1.8 бензин

Автор: Дата: 03.08.2016 Просмотрів: 820 Коментари: 0

Для машини Honda Civic Sedan 1.8 i прийнятна установка пристрою Topcar Asia 60Ah R+. Ємність такої акумуляторної батареї дорівнює 60Ah при рівні пускового струму 540 А. передбачена полярність R+. Для пристрою застосовується європейський тип корпусу. Батарея підходить для установки на легкових автомобілях. Параметричні особливості розробки - 230*175*220 (у мм). Виробник дає гарантійний термін використання 18 місяців.

Серед пропонованих українськими розробниками пристроїв це має високі стартерні здібності. При низькій вартості обладнання демонструє високий рівень продуктивності. Старт двигуна забезпечується при будь-якій погоді, що дозволяє повністю виключити кліматичний фактор як основний при купівлі агрегатів. Температурний діапазон дуже широкий – від -40 до +55 градусів. Навіть при сильних тряска і вібраціях функціонування оснащення стабільним і впевненим. При цьому агрегат належить до типу обслуговуваних розробка. Конструкція акумулятора абсолютно герметична. Під час роботи він демонструє високу стійкість до глибоких розрядів і має великий термін використання.

Функціональність обладнання виявляється як на міських дорогах, так і в умовах внедорожья, адже АКБ складається з таких сплавів металів, які дозволяють зробити всі деталі міцними і витривалими. При цьому обладнання безпечно для водія та інших деталей машин завдяки використанню полум'ягасників і газовідводів в його конструкції. Небезпечні випари електроліту дуже швидко і якісно виводяться за межі конструкції, що можна не боятися спалахів або вибухів під час роботи.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок