Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Honda Accord 7 Type S 2.4 бензин

Автор: Дата: 03.08.2016 Просмотрів: 2949 Коментари: 0

Для авто Honda Accord 7 Type S 2.4 i рекомендується установка батареї Global 45Ah JR. Це пристрій в своїй комплектації і функціональності орієнтоване на машини, які відрізняються підвищеним рівнем оснащеності бортовим обладнанням. Так, в авто може бути сучасна сигналізація, використовуватися підігрів сидінь і підлоги, кондиціонер і система навігації, але це ніяк не відбивається на продуктивності роботи всіх систем машини.

Одна з найбільш прийнятних моделей акумулятора для Honda Accord 7 Type S 2.4 i – модифікація, має пусковий струм 430 А. При цьому рівень струму залишається стабільно високим при будь-яких температурах. Оснащення має достатній резерв потужності, який може бути використаний при непередбачених ситуаціях на дорогах.

АКБ відноситься до типу обслуговуваних пристроїв, тому вам не потрібно доливати воду або здійснювати інші маніпуляції для роботи агрегату. Комплектація передбачає стійкість перед сильними трясками і вібраціями. При виробництві використовується лабіринтова система резервуара, що дозволяє блокувати витікання електроліту під час роботи батареї. Також використана централізована система газовідводу, що дозволяє швидко і без наслідків виводити шкідливі випаровування електроліту. Є захист від виникнення випадкової іскри. З цією метою встановлюються полум'ягасники.

Оснащення Global 45Ah JR не боїться розвитку корозійних процесів, адже для їх запобігання використана висічена решітка, яка виливається із спеціальних сплавів. Варто відзначити ергономічність АКБ, яка має зручну ручку на корпусі, завдяки якій просто переносити та встановлювати агрегат.

В умовах міського циклу руху це ідеальний тип оснащення, яке добре переносить часті простої в пробках і тривалі переїзди. Пристрій добре відновлюється після глибоких розрядів. Конструкція не дає статися короткого замикання, що підвищує безпеку використання оснащення.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок