Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Alfa Romeo 159 бензин

Автор: Дата: 03.08.2016 Просмотрів: 1330 Коментари: 0

Для установки на авто Alfa Romeo 159 2.2 i можна використовувати акумулятор Varta 74 Ah R+. Це обладнання належить до серії Blue Dynamic, що дозволяє говорити про високих пускових струмах, які стабільно виробляються при будь-яких погодних умовах. Протягом тривалого часу такий пристрій може забезпечувати стабільну високу продуктивність функціонування всіх систем в машині, що споживають енергію.

При установці батареї можна оцінити технологію PowerFrame. Це запатентований метод створення решітки позитивного електрода. Вона формується з цільного металевого листа, що дозволяє значно підвищити міцність оснащення. Перевага використання такої технології також полягає в тому, що вона передбачає менше споживання енергії (на 20 відсотків), але при цьому викид парникових газів також на 20 відсотків знижено.

Батарея має показники напруги 12 Ст. Її ємність дорівнює 74 Ач. При цьому рівень пускового струму досягається до 680 А. Плюсова клема оснащення розташована по праву сторону. Параметричні особливості пристрою повністю відповідають вимогам авто Alfa Romeo 159 2.2 i. Так, показники довжини – 27,8 см, ширина – 17,5 см, а висота дорівнює 19 див. При цьому вага оснащення 17 кг.

При установці пристрою ви зможете оцінити функціональність в умовах міського циклу. Батарея стійко переносить глибокі розряди і швидко відновлюється. Корпус устаткування добре переносить сильні вібрації і трясіння.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок