Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятор на Лексус 470 (Lexus LX470) в Києві: поставили Hankook 95Ah JR

Автор: Дата: 28.04.2015 Просмотрів: 1528 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Lexus LX470 за посиланням: https://aet.ua/index.php?route=product/carmodel&path=29_2136

Щоб правильно вибрати акумулятор, придатний для використання на автомобілі Lexus LX470, слід знати ряд технічних параметрів як самого акумулятора (електричні), так і авто (об'єм двигуна, рівень енергоспоживання в різних режимах та ін.).
У моделі автомобіля Lexus LX470 акумулятор кріпиться спеціальним затиском, притиснутим двома болтами зверху. Для установки акумулятора потрібні ключі №№10 і 13. Габаритні розміри: 30,2х17,5х22,0 см, полярність права (R+).
 
Даний акумулятор (Bosch S4) на вище вказаному автомобілі відпрацював приблизно 1 рік. Причина такого короткого терміну служби - НЕ ПРАВИЛЬНИЙ підбір і установка АКБ попередніми майстрами. Довіряйте тільки професіоналам.
При установці правильно підібраного акумулятора не повинна бути використано жодних брусків, підкладок та інших додаткових матеріалів, які ми бачимо на фотографії.
Довіряйте тільки квалифицированым фахівців інтернет-магазину АвтоЕвроТрейд.
 
Якщо при виборі автомобільного акумулятора для автомобіля Lexus LX470 ви звернетеся до фахівців і консультантів, які працюють в компанії АвтоЕвроТрейд, то для досягнення найкращих результатів вони використовують спеціальні каталоги відомих брендів, недоступні звичайним споживачам. Тому ми гарантуємо: вам дістанеться товар найвищої якості за найнижчою ціною з усіх можливих. При цьому вся лінійка акумуляторів, придатних для установки на автомобілях Lexus LX470, сертифікована виробником, а якість товару гарантовано.
 
При відсутності бажання або можливостей зробити установку нового автомобільного акумулятора самостійно, вам також допоможуть наші досвідчені фахівці. Також (за додаткову плату) нами забезпечується обмін старого акумулятора на новий. Нарешті, наша компанія забезпечує безкоштовну доставку придбаних (або замовлених по телефону або Інтернету) акумуляторів по Києву та Україні.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок