Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Відео заміни акумулятора на Geely MK 1.5 бензин.

Автор: Дата: 29.10.2015 Просмотрів: 4243 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Geely MK 1.5 бензин за посиланням:

https://aet.ua/car-batteries_geely/mk/

Geely MK (Джилі МК) - передньопривідний легковий автомобіль С-класу, що випускається з двома варіантами кузова - седан і хетчбек, розроблений китайською компанією Geely Automobile у 2006 році. Основою для Джилі МК стала Toyota Vios І-го покоління. В продаж на український ринок автомобілі Geely MK надійшли в кінці 2006 року і відразу заслужили увагу автоаматорів завдяки щедрій комплектації (навіть у базовій версії), оригінальним дизайном і привабливою ціною, а також високому рівню безпеки і надійності.

Установка аккумулятора Global 45Ah JL+ на авто Geely MK 1.5

Новый аккумулятор Global 45Ah JL+ уже установлен на авто Geely MK 1.5

Правильний підбір акумулятора - це забезпечення стабільного запуску двигуна та якісної роботи електроніки в авто. Автомобіль Geely MK має базовий варіант двигуна об'ємом 1.5 літра і потужність у 94 к. с. В комплектацію машини входять різні пристрої споживають електричну енергію (кондиціонер, склопідйомники, електрорегулировка дзеркал і д. п.). Виходячи з цього при підборі АКБ необхідно врахувати не тільки ємність батареї і силу пускового струму, але і споживання енергії. Акумулятори для Geely MK 1,5 бензин повинні мати ємність від 35Ah до 45Ah і пусковий струм від 300А до 430А, азіатський тип корпусу і полярність L+ (лівий плюс).

У нашому випадку проводилася установка акумулятора на Geely MK 1,5 бензин. Була підібрана акумуляторна батарея Global 45Ah JL+ з габарити (ДхШхВ) 238x129x220 мм, пусковим струмом 430А і ємністю 45Ah, якої цілком достатньо для даного автомобіля. Все, що знадобиться для монтажу АКБ це ріжковий ключ №10. Акумулятор розташований в лівій частині моторного відсіку. Щоб витягти стару батарею, для початку потрібно відкрутити клеми, розкрутити кріплення верхньої кріпильної пластини. Далі акуратно вийняти акумулятор. Встановлюємо новий акумулятор на місце старого, фіксуємо його верхній кріпильної пластиною і закручуємо її, далі затискаємо клеми. При монтажі акумуляторної батареї не забувайте слідкувати, щоб двері автомобіля залишалися відкритими, а ключі не перебували в запаленні.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок