Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятор на Mitsubishi Lancer IX (Мітсубісі Лансер 9): Varta 60Ah. Відео від AET.UA

Автор: Дата: 06.05.2015 Просмотрів: 3641 Коментари: 1

Підібрати автомобільний акумулятор на Mitsubishi Lancer IX за посиланням: https://aet.ua/index.php?route=product/carmodel&path=34_1375

Автомобіль Mitsubishi Lancer випускається знаменитим японським концерном Mitsubishi Motors вже більше чотирьох десятиліть — з 1973 року, з тих пір загальна кількість проданих авто перевалила за 6 млн. В різні рік, в різних регіонах і країнах ця ліцензійна марка автомобіля проводилася під назвами Chrysler Lancer, Chrysler Valiant Lancer, Colt Lancer, Galant Fortis, Mitsubishi Carisma і нарешті Mitsubishi Mirage. За час випуску автомобіль мав кузов трьох модифікацій: седан 2-дверний або 4-дверний, а також універсал на 5 дверей.
 
Старий акумулятор.
 
Встановлено новий акумулятор Varta.
 
Зрозуміло, відносно довгий період затребуваності автомобіля Mitsubishi Lancer створює певну специфіку пошуку запасних і змінних частин до різних його модифікацій. Повною мірою це стосується автомобільного акумулятора. Тому для того, щоб придбати відповідний, слід враховувати не тільки технічні характеристики автомобіля і самого акумулятора, але і специфіку конкретної його модифікації, і навіть рік випуску. Габаритні розміри автоаккумулятора для Mitsubishi Lancer складають 24,2х17,3х22,5 см, полярність права (+). Для установки його в автомобіль буде потрібно ключ №10.
Установка акумулятора меншої потужності приведе до ненормального функціонування окремих вузлів і систем Mitsubishi Lancer, тоді як невиправдано збільшена ємність акумулятора відповідним чином підніме навантаження на генератор. В цьому випадку акумулятор виявиться недозаряженным, а сік його експлуатації в порівнянні із заявленим в техдокументації скоротиться. Враховуючи всі ці труднощі і ризики, вибір автомобільного акумулятора краще довірити фахівцям.
 
Звернувшись в магазин АвтоЕвроТрейд, ви зможете:
• придбати новий сертифікований, з діючою гарантією виробника акумулятор на автомобіль Mitsubishi Lancer по самій вигідною ціною;
• здати старий автомобільний акумулятор і тут же отримати знижку на придбання нового якісного виробу;
• замовити акумулятор по телефону або онлайн через веб-сайт aet.ua;
• замовити доставку придбаного акумулятора по Києву і Україні, а також його установку на ваш автомобіль Mitsubishi Lancer.

Коментари

Акумулятор на Mitsubishi Lancer IX (Мітсубісі Лансер 9): Varta 60Ah. Відео від AET.UA
(5/5)
Спасиба за приятное видео. Посмотрел и сам себе сделал замену аккумулятора.
Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок