Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Установка автомобільного акумулятора Mazda 6 1.8 бензин

Автор: Дата: 23.08.2016 Просмотрів: 960 Коментари: 0

При купівлі акумуляторної батареї для свого авто Mazda 6 1.8 i ви обов'язково повинні звернути увагу на те, якими є основні функціональні і параметричні вимоги до АКБ.

Для такого авто вам підійде агрегат Topcar Asia 60 JR+. Це обладнання має зворотний тип полярності - "1" (+ зліва). Позначення «JR» вказує на призначеного у використанні на машинах корейського та японського виробництва. Ємність батареї передбачає показники 60 Ач. При цьому рівень струму холодної прокрутки досягає 480 А, чого абсолютно достатньо навіть у холодну пору року, тобто при установці оснащення вам не доведеться враховувати кліматичний фактор.

При установці агрегату також варто точно знати, які він має параметри. Для Topcar Asia 60 JR+ це: довжина – 242 мм, ширина – 175 мм, висота – 190 мм. При встановленні такого оснащення варто враховувати, що має досить велику вагу – 15 кг.

Якщо під час експлуатації виникають проблеми з функціонуванням АКБ, варто звернутися до фахівців. Для цього агрегату виробник передбачає термін гарантійного обслуговування 1 рік. Загальний термін експлуатації при дотриманні всіх приписів становить 2 роки.

Призначеного пристрої: для карбюраторних двигунів. При цьому машина повинна мати базовий пакет електрообладнання, в іншому випадку ви не зможете розраховувати на повноцінну роботу всіх систем. Також необхідно знати, що для цього типу акумуляторних батарей досить розширено діапазон робочих температур – від -40 до +50 градусів. Це значно розширює можливості установки, так і експлуатації.

Цей агрегат демонструє низьку схильність до саморозряду, що ви зможете оцінити з перших хвилин використання. Важливо також те, що пристрій розроблений як морозостійка модель. Після установки ви можете самостійно перевірити: навіть неразогретый двигун запускається дуже швидко. При тестовому випробуванні агрегат продемонстрував показники середнього струму запуску 490 А.

При необхідності ви можете використовувати таке оснащення для багатьох марок авто як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок