Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Установка акумулятора на Infiniti QX56 5.6 бензин

Автор: Дата: 03.08.2016 Просмотрів: 959 Коментари: 0

Для авто Infiniti QX56 5.6 i за функціональними і технічними показниками підходять акумулятори Varta Blue 95 JR. Це пристрої лінійки BLUE dynamic , яка відрізняється високими показниками надійності та продуктивності роботи.

Серед основних переваг використання такої батареї – сполучуваність з авто різних марок. Тобто Varta Blue 95 JR+ - це універсальна модифікація. Показники ємності цього агрегату - 95 Ah. При цьому фіксується високий рівень пускових струмів навіть при холодному страте машини. Резервні запаси енергії, передбачені розробниками, можуть використовуватися для доукомплектації машини обладнанням, що споживає заряд. Так, додатково ви можете встановити найсучаснішу сигналізацію, системи підсвічування або підігріву, користуватися потужними сабвуферами, і це ніяк не відбитися на рівні продуктивності функціонування Varta Blue 95 JR+.

При установці цього обладнання на авто Infiniti QX56 5.6 i ви зможете оцінити досягнення розробників – значно підвищений термін використання агрегату. Цього вдалося досягти завдяки використанню технології PowerFrame, яка робить сітку більш витривалою і стійкою. Глибокі розряди не страшні для цього обладнання. Відновлення резервів обладнання відбувається дуже швидко.

При використанні пристрій Varta Blue 95 JR+ перевагою є стійкість до тряскам і вібрацій. Це ніяк не відбивається ні на стійкості самої конструкції, ні на виконанні її завдань. Перепади температури не відображаються на функціонуванні агрегату. Його можна використовувати як при дуже високій температурі влітку, так і взимку при морозі. Старт двигуна вам при цьому завжди гарантований.

Функціональні характеристики дозволяють використовувати акумуляторні батареї Varta Blue 95 JR+ умовах міського руху, так і на проблемних дорожніх покриттях.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок