Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Установка акумулятора на авто Mitsubishi Lancer 9 2.0 бензин

Автор: Дата: 23.08.2016 Просмотрів: 1356 Коментари: 0

Перед установкою акумуляторної батареї на авто необхідно уточнити деякі показники, які стануть визначальними в роботі машини. Так, вам обов'язково необхідно встановити, на якій комплектації тип орієнтований агрегат, який тип палива прийнятно використовувати, які габарити пристрою і яку потужність воно має.

На машину Mitsubishi Lancer 9 2.0 i можна встановити АКБ Varta 60 JR+. Позначення JR вказує, що оснащення підходить для авто корейського та японського виробництва. Розташування клем підкаже, що оснащення має правосторонню полярність. При установці ви зможете оцінити, що батарея була виготовлена переважно з абсорбуючих скляних матів, що передбачає технологія AGM (Absorbent Glass Mat). Тобто між позитивними й негативними пластинами розміщуються смужки склотканини, які дозволяють значно збільшити токоотдачу. У склотканини електроліт знаходиться в зв'язаному стані. Це робить оснащення максимально безпечним у використанні. При цьому ви зможете відзначити хорошу стійкість до т ряскам і вібрацій. Це пристрій зручно тим, що його можна розміщувати в будь-якому положенні, однак не рекомендується фіксувати його догори дном, що може негативно позначитися на роботі клапанів.

Стандартно таку модель оснащення, яка за всіма технічними та функціональними показниками відповідає Mitsubishi Lancer 9 2.0 i, можна використовувати 5-12 років. Ви можете розраховувати на 200 повних розрядів пристрою, після яких воно швидко відновлюється. Якщо мова йде про глибині розряду 100 %, то агрегат витримає 200 циклів, якщо глибина дорівнює 50 % - 350 циклів, при 30 % - 800 циклів. Тому ви зможете самостійно регулювати принципи використання агрегату.

Номінальний показник ємності батареї - 60 Ач, при цьому пусковий струм при холодної прокрутки сягає 680 А, чого достатньо навіть для морозної погоди. Параметри агрегату: довжина – 242 мм, ширина – 175 мм, висота – 190 мм.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок