Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Установка акумулятора на Daewoo Lanos 1.5 бензин

Автор: Дата: 23.10.2015 Просмотрів: 12437 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Daewoo Lanos 1.5 бензин за посиланням:

https://aet.ua/car-batteries_daewoo/car-batteries_lanos/

Daewoo Lanos (Део Ланос) - легкий передньопривідний автомобіль класу "С", який по праву можна назвати "народним автомобілем". Ланос випускається в трьох варіантах кузова - хетчбек 3-х і 5-ти дверний і 4-х дверний седан. Авто спочатку було розроблено і випущено корейською компанією Daewoo Motors, з 1998 року збірку "Ланоса" налагодили і в Україні на АвтоЗаЗ. Доступний компактний автомобіль, відмінно підходить, як для поїздок по місту, так і на далекі відстані, завдяки чому знайшов собі масу шанувальників на Україні.

Аккумулятор для Daewoo Lanos (Деу Ланос) 1.5 бензин - 1

Аккумулятор для Daewoo Lanos (Деу Ланос) 1.5 бензин - 2

Машини марки Daewoo Lanos випускаються з різними модифікаціями двигуна: 1,3 1,4 л. л. 1,5 л 1,6 л. це один з основних параметрів, на який необхідно звернути увагу при виборі акумуляторної батареї. Також потрібно врахувати загальне споживання енергії, яке в цій машині порівняно невелика. Акумулятори для Daewoo Lanos повинні мати ємність від 55 Ah до 65 Ah і пусковий струм від 450А до 630А, залежно від двигуна. Напруга - стандартні 12В. Всі вони мають європейський тип корпусу і плюс розташований зліва (L+)

Нашими фахівцями була проведена установка акумулятора на Daewoo Lanos з об'ємом 1.5 л бензин. Для цього було обрано АКБ Topcar Expert 60Ah L+, яка має ємність 60a/h і пусковий струм 480А, що відмінно підходить для даної модифікації автомобіля. Акумулятор має габарити 242х175х190мм і розміщений під капотом зліва від двигуна. Для його заміни, з інструментів Вам знадобитися тільки звичайний (ріжковий) гайковий ключ №10. Для вилучення старої батареї потрібно відкрутити верхню кріпильну пластину, відпустити гайки на клемах і акуратно вийняти акумулятор. На його місце встановлюємо новий, затискаємо клеми і, з допомогою ключа, закріплюємо верхню кріпильну пластину. Якщо Ви не впевнені у своїх силах або знаннях, краще зверніться до наших фахівців для заміни акумулятора.

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок