Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Ставимо новий акумулятор на Nissan Qashqai 2.0 бензин

Автор: Дата: 31.07.2015 Просмотрів: 8377 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Nissan Qashqai 2.0 бензин за посиланням:

https://aet.ua/car-batteries_nissan/qashqai/

Nissan Quashqai – 5-ти дверний кросовер класу «К1». Відмінний міський автомобіль поєднує в собі переваги хетчбека і позашляховика. Автомобіль має в комплектації безліч електроніки і технічних новинок, для забезпечення максимально комфортної їзди як в умовах мегаполісу, так і за його межами. Вперше модель була представлена в 2007 році. В 2008 році Nissan презентував нову модифікацію − Quashqai+2. Особливістю автомобіля є великі габарити, що дозволили збільшити кількість пасажирських місць до 7. Друге покоління Nissan Quashqai, з оновленим дизайном і безліччю технологічних новинок, таких як чіп-ключ, сенсорний TFT екран для управління налаштуваннями автомобіля, а також системою автоматичного паркування. Прем'єра відбулася в 2013 році в Лондоні.

Аккумулятор на Nissan Qashqai 2.0 бензин

Акумулятор встановлений праворуч від двигуна.

Старый и новый аккумулятор Fiamm 60

Зліва новий акумулятор, праворуч старий.

Установлен новый аккумулятор Fiamm Titanium Plus 60ah

Новий акумулятор ідельно встав на своє місце.

Автомобілі випускаються з трьома модифікаціями двигуна: 1.5 л, 1.6 л і 2.0 л. Цей параметр необхідно враховувати при виборі акумулятора. Крім того, варто брати до уваги кількість електроніки і загальний рівень споживання електроенергії. В залежності від конкретної модифікації на Quashqai підійдуть акумуляторні батареї ємністю від 45A/h до 74A/h, потужність пускового струму від 420А до 760A і працюють при напрузі 12В.

Для того, щоб провести заміну старого акумулятора новим знадобитися гайковий ключ і трохи часу. Батарея у Quashqai знаходиться в центральній частині моторного відсіку. Для витягання акумулятора з під капота, необхідно відкрутити верхню кріпильну планку, а потім від'єднати від клеми батареї. Після цього агрегат, можна виймати з ніші і на його місце ставити новий. Після установки батареї, знову прикручуємо клеми і встановлюємо на місце кріпильну планку.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок