Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автоєвротрейд - офіційний дилер корпорації Westa

Автор: Дата: 14.03.2019 Просмотрів: 931 Коментари: 0

Гігант акумуляторного виробництва не тільки на території України, а й у всій Східній Європі компанія НМПК "Веста" займається виробництвом стартерних батарей не один десяток років. За 20 років активної діяльності, підприємство отримало кілька патентів, які застосовуються виключно в акумуляторної продукції Westa і Grom. Тож не дивно, що популярність продукції по достоїнству оцінили не тільки на внутрішньому ринку, але і далеко за межами нашої країни.

Доступність на внутрішньому ринку

Незважаючи на те, що 75% випущених корпусів залишають межі України, будь-який тип акумулятора можна вибрати і купити у офіційного дилера АвтоЕвроТрейд. Виробник і реалізатор вже давно співпрацюють один з одним. На спеціально підготовлений склад АЕТ, готова продукція потрапляє відразу після конвеєра. Тобто, кінцевий споживач має можливість отримати в свої руки абсолютно нове джерело живлення з мінімальними строками виготовлення.

Крім цього, не дивлячись на те, що АвтоЕвроТрейд територіально розташований в Києві, компанія відправляє продукцію в будь-які куточки України. Завдяки грамотно створеному інтернет-магазину, внутрішнім перевізникам і якісній упаковці, різні джерела живлення спроможні подолати будь-яку відстань, і без фізичних ушкоджень опинитися в руках кінцевого споживача.

Розширені гарантійні зобов'язання

Офіційний дилер АвтоЕвроТрейд від імені виробника може і дає розширену за термінами гарантію на всю лінійку акумуляторів Веста. Умовно, всі джерела живлення можна розділити на дві великі категорії: стандартні і преміального класу. У момент настання гарантійного випадку, можна звернутися до офіційного представника АЕТ, і розраховувати на вирішення проблеми. Але, як показує багаторічний досвід продажів, неякісна продукція просто не залишає виробничі приміщення.

Особливості застосовуваних технологій

Як вже було сказано вище, Веста, це не тільки найбільший на території України, виробник акумуляторної продукції (7.5 мільйонів корпусів за 2018 рік), а й завод з повним циклом виробництва. Це означає, що підприємству для виготовлення АКБ не потрібно співпрацювати з іншими виробниками. Тільки свинець, як основну сировину у виробництві акб, завод частково замовляє в інших країнах. Крім цього, споживач може розраховувати на наступні новинки:

1. Поліпропіленові корпуса з міцного, не схильного до руйнування від ударів і значних перепадів температур полімеру.

2. Незважаючи на прямий доступ до банків з електролітом, всередині кожної кришки захований спеціальний невеликий лабіринт. Він здатний вловлювати більшу частину випарів води. Крім цього, якщо корпус перевернути, він гарантовано не проллє жодної краплі електроліту.

3. Тільки кальцієва технологія виробництва, як позитивних так і негативних пластин, котрі покриті особливим складом активної маси.

Переваги купівлі у офіційного дилера

Компанія АвтоЕвроТрейд давно присутня на ринці України, і встигла зарекомендувати себе надійним постачальником акумуляторної продукції не тільки оптовим покупцям, але і роздрібній торгівлі. Співробітники можуть гарантувати, що будь-який акумулятор Westa і Grom мають офіційне походження і приїхали на склад безпосередньо від виробника. Викуповуючи продукцію великими партіями, АЕТ може собі дозволити продавати її за нижчою вартістю. Зі збереженням всіх гарантійних зобов'язань, які дає завод НМПК "Веста".

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок