Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятор на Кіа Соренто установка Bosch S4 95Ah

Автор: Дата: 08.05.2015 Просмотрів: 5509 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Kia Sorento за посиланням: https://aet.ua/index.php?route=product/carmodel&path=25_2159

Щоб правильно вибрати акумулятор, придатний для використання на автомобілі Kia Sorento I (перше покоління), слід знати ряд технічних параметрів як самого акумулятора (електричні), так і авто (об'єм двигуна, рівень енергоспоживання в різних режимах та ін.).
Для установки акумулятора на автомобіль Kia Sorento I буде потрібно ключ №13. Габаритні розміри: 30,6х17,3х22,5 см, полярність права (L+).
 
ustanovka_akb_na_kia_sorento_2.5-diesel-1
Фото з утсановленным старим акумулятором
 
ustanovka_akb_na_kia_sorento_2.5-diesel-2
Фото №2 з утсановленным старим акумулятором
 
ustanovka_akb_na_kia_sorento_2.5-diesel-3
Встановлено новий акумулятор Bosch S4 95Ah JL+ 830A (EN)
 
Якщо при виборі автомобільного акумулятора для автомобіля Kia Sorento I ви звернетеся до фахівців і консультантів, які працюють в компанії АвтоЕвроТрейд, то для досягнення найкращих результатів вони використовують спеціальні каталоги відомих брендів, недоступні звичайним споживачам. Тому ми гарантуємо: вам дістанеться товар найвищої якості за найнижчою ціною з усіх можливих. При цьому вся лінійка акумуляторів, придатних для установки на автомобілях Kia Sorento I, сертифікована виробником, а якість товару гарантовано.
 
При відсутності бажання або можливостей зробити установку нового автомобільного акумулятора самостійно, вам також допоможуть наші досвідчені фахівці. Також (за додаткову плату) нами забезпечується обмін старого акумулятора на новий. Нарешті, наша компанія забезпечує безкоштовну доставку придбаних (або замовлених по телефону або Інтернету) акумуляторів по Києву та Україні.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок