Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятор на Кіа Церато (Kia Cerato): установка Топкар Азія (Topcar Asia) 60 ампер

Автор: Дата: 19.05.2015 Просмотрів: 5274 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Kia Cerato за посиланням: https://aet.ua/index.php?route=product/carmodel&path=25_1283

Корпорація KIA Motors (Південна Корея) розробила і вперше представила увазі широкої аудиторії 4-дверний седан KIA Cerato класу «С» в 2008 році. Особливо сподобалися споживачам 3-дверний купе та 5-дверний хетчбек KIA Cerato.
Щоб правильно вибрати акумулятор, придатний для використання на автомобілі KIA Cerato, слід знати ряд технічних параметрів як самого акумулятора (електричні), так і авто (об'єм двигуна, рівень енергоспоживання в різних режимах та ін.). Для автомобіля KIA Cerato дуже важлива полярність акумулятора, яка може бути прямою (+/-) або зворотної (-/+), лівої (L+) або правого (R+). Нарешті, слід врахувати тип корпусу (азіатський або європейський) — адже якщо невірно встановити акумулятор, під капотом може не вистачити місця.
 
Акумулятор розміщений біля фари з водійського боку.
 
Так виглядає "рідний" акумулятор Delkor.
 
Наші фахівці встановили акумулятор Топкар Азія (Topcar Asia) на 60 ампер-годин.
 
Установка завершена.
 
У моделі автомобіля KIA Cerato акумулятор розташовується праворуч від двигуна і кріпиться спеціальної платівкою, яка обіймається з двох сторін болтами. Для установки акумулятора потрібні ключі №№10 і 13. Габаритні розміри: 24,2х17,5х19,0 см, полярність права (+).
 
Якщо при виборі автомобільного акумулятора для автомобіля KIA Cerato ви звернетеся до фахівців і консультантів, які працюють в компанії АвтоЕвроТрейд, то для досягнення найкращих результатів вони використовують спеціальні каталоги відомих брендів Bosch, Delphi, Mutlu, Rocket, TopCar, Varta, Westa, недоступні звичайним споживачам. Тому ми гарантуємо: вам дістанеться товар найвищої якості за найнижчою ціною з усіх можливих. При цьому вся лінійка акумуляторів, придатних для установки на автомобілях KIA Cerato, сертифікована виробником, а якість товару гарантовано.
 
При відсутності бажання або можливостей зробити установку нового автомобільного акумулятора самостійно, вам також допоможуть наші досвідчені фахівці. Також (за додаткову плату) нами забезпечується обмін старого акумулятора на новий. Нарешті, наша компанія забезпечує безкоштовну доставку придбаних (або замовлених по телефону або Інтернету) акумуляторів по Києву та Україні.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок