Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятор на Хюндай Акцент (Hyundai Accent): встановлюємо Hankook 60 ампер R+. Відео установки

Автор: Дата: 06.06.2015 Просмотрів: 3611 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Hyundai Accent 1.4 за посиланням: https://aet.ua/index.php?route=product/carmodel&path=22_1353

Субкомпактний південнокорейський седан Hyundai Accent є старожилом автомобільного ринку: його виробництво було розпочато у 1995 році, а четверте покоління автомобіля представили споживачам у 2010 році. За два десятиліття випуск седана Hyundai Accent був освоєний в Індії, Ірані, Казахстані, Пакистані, Росії і Туреччини. В Австралії до 2000 року ця модель седана була відома як Excel, в деяких інших країнах Hyundai Accent досі продається як Verna. Що начается України, то тут випуск седана Hyundai Accent був освоєний на Луцькому автозаводі.
 
hyundai_accent_hankook-news-1
Так виглядає старий акумулятор.
 
hyundai_accent_hankook-news-2
Старий акумулятор.
 
hyundai_accent_hankook-news-3
Встановлено новий акумулятор Hankook на 60 ампер-годин.
 
З цієї причини питання придбання запасних і змінних частин до цього авто (включаючи акумуляторну батарею) зберігає високу актуальність. Щоб придбати відповідний акумулятор, слід враховувати не тільки технічні характеристики автомобіля і самого акумулятора, але і специфіку конкретної його модифікації, і навіть рік випуску.
 
Акумулятор до Hyundai Accent розташовується з лівого боку від двигуна під капотом. Він закріплюється спеціальним пластинчастим притиском, приболченным зверху. Габаритні розміри автоаккумулятора для Hyundai Accent складають 20,7х17,5х16,8 см, полярність права (+). Для установки його в автомобіль буде потрібно ключ №10, а крім того — динамометричний Ключ №13.
 
Враховуючи певні труднощі і ризики, пов'язані з самостійним вибором автомобільного акумулятора, цю справу краще довірити фахівцям. Придбати акумулятор для седана Hyundai Accent можна у мережевому магазині aet.ua. Тут представлена широка лінійка акумуляторів від провідних брендів Bosch, Delphi, Mutlu, TopCar, Varta, Westa та ін.
 
Звернувшись в магазин АвтоЕвроТрейд, ви зможете:
• придбати новий сертифікований, з діючою гарантією виробника акумулятор на автомобіль Hyundai Accent по самій вигідною ціною;
• здати старий автомобільний акумулятор і тут же отримати знижку на придбання нового якісного виробу;
• замовити акумулятор по телефону;
• оплатити покупку за готівку або за безготівковим розрахунком;
• замовити доставку придбаного акумулятора по Києву і Україні, а також його установку на ваш автомобіль Hyundai Accent.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок