Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятор для Ford Kuga 2.5 бензин - Bosch S4 72Ah (низкобазовый)

Автор: Дата: 26.10.2015 Просмотрів: 6898 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Ford Kuga 2.5 бензин за посиланням:

https://aet.ua/car-batteries_ford/kuga/

Ford Kuga (Форд Куга) — місткий, комфортний, повнопривідний кросовер С-класу автомобільної компанії Ford Motors. Спочатку модель була представлена на Паризькому автосалоні в 2006р як концепт-кар Iosis X. У 2008р відбулася офіційна презентація авто під назвою Ford Kuga на Франкфуртському автосалоні, після чого, навесні того ж року, стартували перші продажі. Цей автомобіль відразу привернув увагу автоаматорів завдяки своєму чудовому дизайну, багатофункціональності і широкому вибору опцій. А враховуючи сучасні системи безпеки, інтелектуальну систему захисту, стійкість до сутичок він з легкістю придбав репутацію кращого сімейного авто у своєму класі.

Установка аккумулятора на Ford Kuga 2.5 бензин - 1

Установка аккумулятора на Ford Kuga 2.5 бензин - Bosch S4 72Ah

Установка аккумулятора на Ford Kuga 2.5 бензин - крупный план аккумулятора

Для автомобілів Ford Kuga пропонуються три варіанти модифікації двигунів: 1,6 л. потужністю в 150л.з., 2,5 л. потужністю в 182л.з., 2,0 л.(дизель) потужністю в 140л.с. Мотори можуть працювати з механічною або коробкою-автомат. При підборі акумуляторної батареї необхідно приділити особливе значення не тільки обсягом двигуна і споживання енергії, але і звернути увагу на габарити, ємність, пусковий струм, полярність і тип корпусу батареї. Акумулятори для Ford Kuga підійдуть з ємністю від 60Ah до 75Ah, пусковим струмом 540А до 730А, полярністю R+ (правий плюс), всі вони мають європейський тип корпусу..

Нашими фахівцями був підібраний акумулятор на Ford Kuga 2.5 бензин. Обрана акумулятор Bosch S4 72Ah R+ відмінно підходить для даної моделі авто, відповідає потрібним габаритами ДШВ 276х175х175мм, має ємність 72Ah, пусковий струм 680А, R+(правий плюс), корпус європейський(низкобазовый). Акумулятор в даному авто розташований під капотом, для монтажу потрібні ключі гайковий №10 і торцевої №13. Для початку потрібно відкрутити верхню кріпильну пластину, потім віджати клеми і вийняти батарею, при необхідності прибрати сміття в утворилася ніші. Встановлюємо новий акумулятор, очищаємо клеми від окислення, закручуємо мінусову клему, затискаємо гайки верхній кріпильної пластини і закручуємо плюсову клему. Обробляємо клеми спеціальним мастилом для клем акумуляторів.

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок