Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомобільні акумулятори на Троєщині в Києві від aet.ua

Автор: Дата: 14.05.2015 Просмотрів: 7144 Коментари: 0

Акумулятори на Троєщині

Автомобільні акумулятори на Троєщині

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент автоаккумуляторов, різних відомих брендів таких як: Varta, Boshc, Mutlu, TopCar, Delphi, Rocket, Westa. Як підбирати АКБ, і на що потрібно звернути увагу при покупці акумуляторної батареї? За часту всі звертають увагу на ємність і пусковий струм, і це правильно. При покупці автомобільних, мотоциклетних та інших акумуляторів – потрібно звертати увагу на дату виготовлення, посадочним місцем, висоті акумулятора, ємності і пусковому струму. І зрозуміло, незабувайте перевірити акумулятор, навантажувальною вилкою, ці всі характеристики дозволять Вам купити батарею хорошої якості. Якісні акумулятор дійсно буде служити Вам кілька сезонів, радуючи автовласників бездоганною роботою в будь-який сезон.

В інтернет-магазині Ви можете придбати акумулятор будь-якого бренду, під будь-який автомобіль. На всі товари є сертифікати якості і діє гарантія, це допоможе Вам купити якісний товар.

Якщо Ви не знаєте як підібрати акумулятор або немає можливості встановити його, зателефонуйте Нам (044) 237-15-80, (067) 547-38-38, ми зробимо це за Вас, швидко, якісно і надійно!

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок