Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Які присадки вибрати

Автор: Дата: 03.06.2015 Просмотрів: 1264 Коментари: 0
Вибір присадок досить серйозне питання. У нашій статті Ви зможете дізнатися і зробити вибір присадок до Вашого двигуна. Бажаємо приємного перегляду!
 
Які присадки вибрати
 
Присадки, які рекомендують використовувати:
 
Монометіланіліну (ММА)
 
Додається з малої концентрації, близько 1%, безпечний для двигуна і при цьому знижує детонацію, важливо не перевищити ліміт 1.3% інакше можливе зависання клапанів, а ще ця присадка вважається отрутою, при попаданні в дихальні шляхи людини, може "порадувати" його йому серйозним отруєнням.
 
Метилтретбутиловий ефір (МТБЕ)
 
Містить велику октанове число (понад 110 одиниць), кисень ,який міститься в ньому, знижує викиди СНи, гарантуючи повноту згоряння.
 
Головне не переборщити з додаванням цієї присадки, так як якщо МТБЕ буде більше 15% вмісту в моторному масла, то процес корозії буде проходити швидше, за рахунок содерщающиегося в ньому кисню і підвищиться викид оксидів азоту.
 
МИЮЧІ ПРИСАДКИ
 
Є нешкідливими і для двигунів, для людини, але як і з усіма іншими важливо не переборщити з дозуванням, якщо перевищити 10% поріг движок просто перестане заводитися. Вони розпушують лакові відкладення і нагар, видаляють найдрібніші частинки відпрацювання. Ці присадки додаються з маслом і в них містяться маслянисті добавки. Складається з миючого компонента, деэмульсатора та інгібіторів корозії.
 
НЕ РЕКОМЕНДОВАНІ ПРИСАДКИ
 
Тетраетилсвинець («етил») знижує шумність, збільшує потужність, пригнічує детонацію в двигуні, але дуже шкідливий про нього ми вже писали в цій статті:
 
Спирт
 
Непотрібно додавати, тому що він роз'їдає прокладки в двигуні.
 
Головне позитивне якість, збільшує ККД двигуна і його потужність, перетворюючи А-95 і А-98.
 
Нафталін
 
Руйнує двигун, забиває СПТ(систему подачі палива), підвищує кількість шкідливих вихлопів, додає нагар. Головне його позитивну властивість перетворює 92-й, 95-й
 
Ацетон (метилбутиловый ефір)
 
Использовется найчастіше ще на заводах. Підвищує октанове число, але біда його в тому, що завдяки йому утворюються шкідливі речовини.
 
При маленьких кількостях допускається його використання для увиличения октанового числа.
 
Бензол, толуол
 
Буквально роздає все еластичні детальки мотора - як следсвие-корозія.
 
Збільшує октанове число на 4-5 одиниць.
Фероцен
 
Знижує термін служби двигуна, з плюсів збільшує октанове число на 10%
 
Марганець
 
Ламає свічки і нейтралізатори, наявність його в олії легко перевірити при його використанні з вихлопу йде сизий дим.
Зверніть УВАГУ! неякісний бензин з присадками, проводить електрику. Можливо самозаймання машини.
 
Німецький виробник дуже широкої лінійки моторних олив Castrol має в своєму асортименті продукт практично для будь-якої сучасної машини. Навіть якщо ви володієте машиною зі значним пробігом, мастило гарантує підтримання автомобіля на ходу ще деякий час. А можливість купити оригінальну продукцію за доступною ціною можна в інтернет-магазині https://aet.ua/car-engine-oils/.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок