Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Як уберегтися від підробки при купівлі акумулятора?

Автор: Дата: 22.06.2019 Просмотрів: 2125 Коментари: 0

Сама по собі покупка акумулятора для автомобіля є клопіткою справою, яке може забирати багато часу, сил і грошей. Багатьом не хочеться зв'язуватися з підробками, які не здатні пропрацювати навіть кілька років. І виходять з ладу до кінця першого року експлуатації. Фахівець компанії АвтоЕвроТрейд розповість, на що варто звертати увагу, вибираючи новий акумулятор. Де найчастіше збувають низькоякісну продукцію. Чому вибір оригінального АКБ економічно вигідніше для будь-якого водія.

Що підроблюють найчастіше?

На це питання відповісти найпростіше. Підробці в першу чергу піддаються найпопулярніші і дорогі джерела живлення. Так як на них можна заробити найбільше прибутку, і для їх реалізації не доведеться проводити спеціальної рекламної компанії. Це роблять виробники оригінальної продукції. А тепер згадайте, які марки і бренди ви найчастіше чуєте від знайомих водіїв? Саме ці назви в першу чергу і варто дуже уважно перевіряти на оригінальність. На що ще варто звертати увагу:

1. Якість виконання корпусу. Сучасне обладнання, яке не має зношених частин і використовується високоякісна сировина, на виході дають ідеально гладкий пластик, без шорсткостей і дефектів. При великому бажанні налагодити випуск низькоякісного акумулятора найпопулярнішї ємності можна і в умовах невеликого міста. Але, домогтися якості та надійності без досліджень і дорогого устаткування не вийде.

2. Невідповідність габаритів міжнародним прийнятим нормам. Ще одна типова відміна підробки. На одному і тому ж корпусі можуть бути етикетки з різними технічними показниками. Якщо у вас є навантажувальна вилка, перевірити реальні дані цілком можливо. Ось тільки прилад не покаже, сировину якої якості було використано для виготовлення пластин і активної маси.

3. Невідповідність зовнішнього вигляду корпусу, і етикетки на ньому. Дуже часто на недорогий вітчизняний або китайський акумулятор з обслуговуєвим корпусом продавець чіпляє етикетку від торгової марки Bosch або Varta. Тим самим намагається видати недорогу продукцію за виріб преміальної лінійки.

4. Найскладніше розпізнати неправильне зберігання акумулятора. Усередині корпусу вже можуть початися незворотні наслідки руйнування активного шару і корозія свинцевих пластин. Свіжий термін виробництва тут практично не допомагає. В результаті, купуючи в принципі оригінальну продукцію, водій втрачає джерело живлення через 1-2 роки від початку активної експлуатації.

5. Мінімальний термін гарантії, який обмежується 6 місяцями, в найрідкісніших випадках, покупцеві можуть запропонувати 12 місяців. Залежно від технології виробництва, компанія АЕТ дає заводську гарантію на свинцево-кислотні джерела живлення від 12 до 36 місяців.

Найефективніший спосіб уберегти себе від підробки

Для цього необхідно вибирати перевірений магазин із солідною репутацією. Як правило, такі торгові точки дорожать заробленим роками довірою, і не будуть наражатися на небезпеку, продаючи підробки в сфері акумуляторів.

Якщо покупець хоче отримати вигоду одночасно за декількома пунктами, варто звертатися за покупкою до дилера. Продукція до нього приходить безпосередньо від заводу виробника великими партіями з мінімальною ціною. Гарантія нічим не відрізнятиметься, як в рідній країні виробника. А грамотна консультація дозволить визначитися з вибором серед трьох десятків виробників акумуляторів з усього світу.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок