Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Одесі та Одеській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 3317 Коментари: 0

Одеса — це морські ворота України, перлина на березі Чорного моря, прозвана Південною Пальмірою. Будь-яка подія тут сприймають з непередаваним колоритним гумором, жартома зроблять ремонт чого завгодно — навіть автомобіля. Думаєте, вони в Одесі не ламаються? Що ж, всяке може статися...

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Поширеною причиною, по якій автомобіль може заглохнути, є розрядка або знос автомобільного акумулятора. Якщо вам потрібно терміново замінити акумуляторну батарею, звертайтеся в наш інтернет - автомагазин AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»). Тут клієнтам завжди нададуть на вибір брендову продукцію практично на будь-який смак!

Найбільш прогресивними і в той же час найбільш важкодоступними в нашій країні є автомобільні акумулятори типу AGM. У мережевому магазині AET.UA цей тип виробів представляє, зокрема, один з найбільш розкручених світових брендів — Varta. Ці батареї відрізняються високою надійністю при відмінних технічних і експлуатаційних показників. Акумулятор Varta рекомендується встановити на автомобіль, якщо є необхідність живити додаткові електротехнічні пристрої, такі як автомобільний кондиціонер та ін.

Інший світовий бренд автомобільних авто акумуляторів типу AGM, представлений в магазині AET.UA — це Bosch. Унікальний набір технічних параметрів дозволяє підібрати модель авто акумулятор Bosch для автомобіля практично будь-якого класу, компонування і стандартів. Не дарма марка Bosch служить синонімом універсальності!

Якщо ж ви бажаєте підтримати українського товаровиробника, якщо не байдужі до екології довкілля та дотримання принципу універсальності, в той же час орієнтуючись на бренди недорогого цінового сегмента, то автомагазин AET.UA допоможе з вибором акумулятора TOP CAR, який виробляється на підприємстві MEGA TEX (розташовується в Донецькій області). Автомобільні акумулятори TOP CAR зарекомендували себе надійними, якісних і при цьому недорогими виробами. Оскільки для виробництва батарей TOP CAR використовується перероблена сировина, то покупкою цього виробу ви сприяєте збереженню екології України. При цьому робочі властивості акумулятора гарантовані — їх немає потреби транспортувати довго, на великі відстані.

Кваліфікований персонал автомагазину AET.UA незмінно готовий проконсультувати вас в питанні вибору відповідного автомобільного акумулятора. Підбір вироби та дистанційні розрахунки за купівлю, доставка по території України (через «Нову Пошту», «Делівері», «CAT» або «Автолюкс»), допомогу у встановленні на клієнтський автомобіль, можливість скласти відпрацьований акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить наш автомагазин AET.UA.

Самий точний підбір та придбання акумуляторної батареї для автомобіля можна зробити за посиланням https://aet.ua/car-batteries/. Компанія AET.UA спеціально зробила WEB ресурс, на якому є інтерактивний каталог продукції, з оптимальним пошуком по технічним характеристикам.

Доставка акб по Одеській області в міста: Іллічівськ, Затока, Білгород-Дністровський, Ізмаїл.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок