Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомобільні акумулятори

Автор: Дата: 17.09.2014 Просмотрів: 974 Коментари: 2
Автомобільні акумулятори – це невід'ємна деталь легкового, вантажного, мото транспорту, а так само для човнів, катерів, яхт, сільгосптехніки. Дуже часто задають питання, який акумулятор купити, або який акумулятор краще. Перш ніж купити акумуляторну батарею, потрібно враховувати такі фактори, як потужність, ємність, габарити.
 
Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто
 
Наша компанія Автоевротрейд пропонує купити автомобільні акумулятори Київ зі складу. Водії компанії зроблять доставку по Києву, а так само відправлять по всій Україні службами доставки. Менеджери компанії завжди допоможуть Вам зробити вибір акумулятора, а так само підкажуть Вам потрібні параметри акумуляторної батареї на Ваш автомобіль. Автоевротрейд займається продажем акумуляторів оптом і в роздріб за готівковий і безготівковий розрахунок.
 
Так само наша компанія займається продажем автомастила в широкому асортименті відомих світових брендів. У нашому інтернет магазині представлені автомобільні акумулятори, а так само автомасла у величезному модельному ряді, що дозволяє зробити підбір автомобільного масла, акумулятори для будь-якого транспорту.
 
Купити автомобільні акумулятори, автомасла,тенти
 
Купити автомасла, автомобільні акумулятори Київ, зручно і швидко, і Ви не будете витрачати час на підбір і вибір акумуляторної батареї, ходінням по магазинах або ринках. У нашому інтернет магазині автомобільних товарів, Ви завжди зможете замовити акумулятор, авточохли, тенти, автомасла з доставкою.
 

 

Коментари

Автомобільні акумулятори
(4/5)
Кращий за всіх акумуляторів рідний і тільки!!!!!
Автомобільні акумулятори
(5/5)
Заливал shell helix ultra 5w30 остался доволен! После 8000 пробега не почернело масло. Залил снова себе.
Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок