Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Чернігові та Чернігівській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 4525 Коментари: 0

Чернігів є одним з духовно-історичних центрів України, колись змагалися з самим Києвом. Насолоджуючись місцевими пейзажами або подорожуючи дорогами цього мальовничого краю, можна ненароком забути про одну з заповідей автовласника — невпинно стежити за станом свого автомобіля. Якщо цього не робити, можливі відмови в роботі і навіть серйозні поломки машини.

Вельми вірогідною причиною, що приводить до такого результату, може стати ненадійна робота акумулятора: у вас як мінімум погано заведеться двигун. Якщо ви терміново потребуєте в заміні цієї деталі, звертайтеся в ТОВ «Автоевротрейд» (інтернет -автомагазин AET.UA). Тут можна відшукати брендову продукцію практично на будь-який смак!

Выбрать аккумулятор на авто на вашу машину

Найбільш сучасними, прогресивними і в той же час дефіцитними в межах України є авто акумулятори типу AGM. В електронному магазині AET.UA вони представлені одним із самих розкручених у світі брендів — Varta. Вироби цієї марки відрізняються високою надійністю, прекрасними експлуатаційними і тех. характеристиками (такими як струм холодного пуску, ємність і параметри безпеки роботи). Продукцію Varta рекомендується встановити на ваш автомобіль, якщо вам необхідно забезпечити харчування додаткових електро пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Іншим брендовим типом автомобільних акумуляторів, які можна знайти в магазині AET.UA є вироби компанії Bosch. Унікальний набір технічних параметрів всій акумуляторної лінійки даного бренду дозволяє покупцеві вибрати модель практично для будь-якого автомобіля: недарма кажуть, що Bosch — це сама універсальність!

Якщо покупець прагне підтримувати українського товаровиробника, в той же час будучи обмеженим в грошових коштах, автомагазин AET.UA порадить вибрати акумулятор TOP CAR, який виробляється на підприємстві MEGA TEX (дислокується в Донецькій області). Авто акумулятори TOP CAR зарекомендували себе як надійних, високоякісних, хоча і дешевих виробів. Оскільки для виробництва цих батарей використовується перероблена сировина, то покупкою TOP CAR ви сприяєте збереженню екологічної ситуації в Україні. При цьому «свіжість» акумулятора гарантована.

Кваліфікований персонал автомагазину AET.UA завжди готовий прийти на допомогу покупцеві у виборі відповідного автомобільного акумулятора. Підбір вироби і доставка його по всій території України сучасними послугами «швидкої» пошти, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, а при бажанні — установка на автомобіль клієнта, можливість здати старий відпрацював свій ресурс акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить автомагазин AET.UA.

Не знаєте де купити надійний і перевірений джерело живлення для свого автомобіля, зверніться в інтернет магазин компанії AET.UA. Широкий асортимент серед більш ніж двох сотень АКБ допоможе зробити правильний вибір зручний каталог https://aet.ua/car-batteries/.

Доставка акб по Чернігівській області в міста: Ніжин, Прилуки, Козелець, Новгород-Сіверський.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок