Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомобільні акумулятори Inci Aku

Автор: Дата: 24.11.2017 Просмотрів: 1229 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Inci Aku

Завод Inci Aku з виробництва стартерних акумуляторних батарей був заснований в 1984 році. З тих пір компанія постійно прагнути підвищувати марку продукції і щорічно випускає на ринок новинки в світі АКБ. Основні виробничі потужності розташувалися в індустріальній зоні міста Маніса. Всього до складу величезного холдингу на даний момент входить 15 різних компаній. Але всі вони спрямовані на виробництво і реалізацію акумуляторної продукції.

Різні частини компаній спрямовані на забезпечення сировиною і обладнанням основні заводи по виробництву. Таким чином можуть гарантувати тільки висока марка випускаються батарей з найкращої сировини Європи. Рівно через рік, після початку виробництва, компанія вийшла на світовий ринок, запропонувавши Європі альтернативну продукцію. Вона відрізнялася високою якістю і прийнятною ціною для кінцевого споживача. Також адміністрація зуміла укласти кілька контрактів на поставку АКБ прямо на автомобільні заводи. Де нові машини комплектувалися виробами концерну Inci Aku.

Компанія першою випустила на ринок продукцію, яка завдяки повністю герметичному корпусу мала три роки гарантії. Це був відчутний прорив, і дуже серйозна конкуренція всім світовим виробникам. Запатентована технологія застосовується і донині, дозволяючи заводу випускати особливо надійні акумулятори для всіх видів транспорту. Маючи представництва у всіх європейських країнах. Україна в цьому плані не виняток. Компанія АвтоЕвроТрейд отримує товар безпосередньо від виробника з найкращими термінами виготовлення.

Маючи всі необхідні сертифікати якості, акумулятори поставляються на всі континенти, і потрапляють на конвеєри багатьох виробників легкових і вантажних автомобілів. 90 дистриб'юторів на всіх континентах в 72 країнах світу гарантують, що продукція користується попитом у автомобілістів, і користується заслуженою репутацією.

Основні переваги продукції можна виділити списком:

- міцна структура укріплених електродів забезпечує їх тривалий термін служби;

- кількість циклів розряд/заряд збільшено порівняно з конкурентами за рахунок застосування кальцієвої технології;

- в спеціальної серії під назвою «нано» використовується паста з вмістом олова і срібла. Покриваючи нею пластини, виробник добився особливої надійності своїх виробів;

- відмова від класичних сепараторів і застосування конвертів з поліетилену допомогло якісно ізолювати пластини один від одного, перешкоджаючи короткого замикання;

- більш якісна віддача енергії і прийом її пластинами;

- підвищений стартовий струм, що дозволяє машинам в нашій країні впевнено запускатися в холодні зими.

Найпопулярніші серії потрапляють на наш ринок

Supr A Heavy Duty розроблені для роботи на вантажних авто, і справляються з самими високими навантаженнями;

Inci Aku Ѕирга – серія обслуговуваних АКБ, мають більш прийнятну ціну для покупця, і дозволяють самостійно стежити за рівнем електроліту.

Inci Aku Formul А прекрасно адаптовані для комерційного транспорту, і для машин, що працюють переважно в міській межі.

Nano Gold здійснена для машин, що використовують технологію старт/стоп, де якість акумулятора повинно бути на найвищому рівні.

Головні переваги конструкції:

- контроль виробів на всіх етапах виробництва;
- норми або повністю співпадають із світовими вимогами, або випереджають їх;
- стабільна продуктивність і тривалий термін служби;
- не схильні втрачати свої номінальні показники в умовах падіння температури;
- надійний і міцний корпус з полімеру;
- немає необхідності в додатковому обслуговуванні;
- не схильні піддаватися корозії і сульфітації.

Акумулятори від турецького виробника це прекрасний вибір економних водіїв, не схильних переплачувати за назву і бренд. Але при цьому якість їх завжди залишається на гідному рівні.

В Інтернет-магазині АвтоЕвроТрейд можна купити автомобільні акумулятори виробництва компанії Inci Aku перейдя за посиланням: https://aet.ua/car-batteries/akb-inciaku/

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок