Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Миколаєві та Миколаївській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 3574 Коментари: 0

Миколаїв — місто українських корабелів, один з головних промислових центрів нашої країни. Але навіть незважаючи на таку спеціалізацію, тут є всі можливості для ремонту вашого автомобіля. При цьому ваше завдання — вчасно виявити несправність, яка може спровокувати поломку машини.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Однією з ймовірних причин можливих поломок виступає ненадійна робота автоаккумулятора. Якщо ви терміново потребуєте термінової заміни його, поспішайте звернутися в інтернет – автомагазин ТОВ «Автоевротрейд» — AET.UA. Тут можуть знайти брендову продукцію покупці з самими вимогливими запитами. Наші продавці-консультанти, що мають величезний досвід роботи на ринку автозапчастин, завжди готові надати вам будь-яку посильну допомогу у виборі відповідного автомобільного акумулятора. Мережеві розрахунки (через модерні платіжні системи), доставка покупки по всій території нашої країни (через «Нову Пошту», «Делівері» та ін), допомогу в установці на ваш автомобіль, можливість скласти відпрацьований акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить наш інтернет - автомагазин AET.UA.

Найбільш сучасними, але і найбільш дефіцитними в нашій країні є акумулятори типу AGM. В автомагазині AET.UA їх представляють два розкручених світових бренду — Varta Bosch. Унікальний набір технічних параметрів дозволяє підібрати модель відмінного акумулятора Bosch практично для будь-якої машини: від компакт-класу до бізнес-класу. Акумуляторні батареї Varta відрізняються надзвичайною надійністю при відмінних експлуатаційних і технічних характеристик (ємність, струм холодного пуску, параметри безпеки). Акумулятор Varta рекомендується вибирати для подальшої установки на автомобіль, якщо є необхідність забезпечити харчування додаткових бортових електро пристроїв.

Якщо ж клієнт бажає підтримати вітчизняного виробника і водночас орієнтується на брендові батареї дешевого вартісного сегмента, до того ж володіють високою універсальністю і невибагливі в експлуатації, тоді автомагазин AET.UA допоможе з вибором акумулятора моделі TOP CAR, які виробляються в Донецькій області підприємством MEGA TEX. Авто акумулятори TOP CAR вже встигли зарекомендувати себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих виробів. Оскільки для їх виробництва використовується перероблена сировина, то купівлею даного виробу автовласники сприяють збереженню екології України. При цьому «свіжість» і високі показники роботи акумулятора гарантовані.

Найсвіжіші за термінами акумулятори в інтернет магазині https://aet.ua/car-batteries/. Український дилер ТОВ АвтоЕвроТрейд уклав контракти на прямі поставки акумуляторів прямо з заводу виробника. І дає змогу самостійно зробити замовлення з доставкою в будь-яке місто України.

Доставка акб по Миколаївській області міста: Первомайськ, Вознесенськ, Очаків, Южноукраїнськ.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок