Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Хмельницькому та Хмельницькій області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 4407 Коментари: 0

Хмельницький (історичний Проскурів) є важливим торговим і комунікаційним вузлом нашої країни. Як ніде в іншому місці, тут важлива відмінна безперебійна робота вашого автомобіля. А ось зіпсувати всі ваші чудові плани цілком можуть поломки.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Зокрема, якщо ненадійно працює автомобільний акумулятор, машина в кращому випадку не заведеться. Якщо ви терміново потребуєте в заміні акумуляторної батареї, звертайтеся в інтернет - автомагазин AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»). Тут можна відшукати брендову продукцію, яка потрібна саме вам!

Самими сучасними і в той же час найбільш важкодоступними в межах України є авто акумулятори типу AGM. В магазині AET.UA вони представлені двома розкрученими на світовому рівні брендами — Bosch і Varta. Унікальний набір технічних параметрів акумуляторів Bosch дозволяє вибрати модель практично для будь-якого автомобіля, так як фірмовою рисою виробів Bosch є універсальність. Що стосується іншого світового бренду в області автомобільних авто акумуляторів типу AGM — Varta, то їх відмінними рисами є величезна надійність і чудові експлуатаційні та технічні характеристики, зокрема ємність струм холодного пуску і параметри безпеки роботи. Акумулятор Varta рекомендують до установки на автомобіль, якщо покупцеві необхідно при експлуатації виробу забезпечити харчування додаткових електро пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Для шанувальників вітчизняного товаровиробника, в той же час зорієнтованого на універсальні, але дешеві бренди, автомагазин AET.UA допоможе вам вибрати акумулятор TOP CAR, який проводиться на українському підприємстві MEGA TEX (Донецька область). Акумулятори даного типу зарекомендували себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих виробів. Оскільки для їх виробництва використовується перероблене вторинну сировину, то такий покупкою ви посприяєте поліпшенню екологічної ситуації в Україні. При цьому працездатність акумулятора гарантована.

Досвідчений персонал автомагазину AET.UA незмінно готовий прийти вам на допомогу в опитуванні вибору підходящого авто акумулятора. Підбір вироби, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, доставка по території України (через «Делівері», «Автолюкс», «CAT» або «Нову Пошту»), допомогу у встановленні на клієнтський автомобіль, можливість здати відпрацював своє акумулятор на утилізацію і переробку і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить нашу електронну автомагазин AET.UA.

Купівля надійної та перевіреної акумуляторної батареї від перевірених світових виробників можлива в магазині https://aet.ua/car-batteries/. Фірма ТОВ АвтоЕвроТрейд поставляє в нашу країну тільки якісні АКБ, з гарантією від заводу виробника.

Доставка акб по Хмельницькій області у міста: Кам'янець-Подільський, Шепетівка, Славута, Старокостянтинів.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок