Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомобільні акумулятори VARTA SILVER DYNAMIC (Варта Сільвер Динамік)

Автор: Дата: 16.09.2014 Просмотрів: 1388 Коментари: 0
Автомобильный аккумулятор Varta Silver Dynamic 100Ah H3
Автомобильный аккумулятор Varta Silver Dynamic 100Ah H3
 
Інтернет магазин пропонує автомобільні акумулятори Варта Сільвер Динамік (Varta Silver Dynamic) Київ, доставка по Україні, підбір акумулятора на авто.
 
Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто
 
Автомобільні акумулятори VARTA SILVER DYNAMIC Київ, Україна
 
Кожен власник авто стикається з ситуацією, коли у нього розрядився або сів акумулятор. У більшості випадків акумуляторну батарею можна підключити до зарядного пристрою (зарядка акумулятора), але буває, що закінчився термін служби акумулятора. Вам не залишається вибору, як купити автомобільний акумулятор Київ.
 
Німецькі виробники акумуляторів Варта (Varta), пропонують Вам придбати надійний, якісний авто акумулятор серії Varta Silver Dynamic. Серія автомобільних акумуляторів Варта Сільвер Динамік сприяють надійний запуск двигуна в будь-який час року, а також забезпечить електроенергією усіх споживачів.
 
Якщо Ви хочете дійсно якісний і надійний акумулятор, завдяки технології PawerFram термін служби АКБ Vartaувеличен на 30%, який не підведе Вас в екстремальних погодних умовах – це однозначно акумулятори Varta Silver Dynamic (Варта Сільвер Динамік).
 
Перш ніж потрапити на акумуляторний ринок, німецькі акумулятори Varta проходять безліч випробувань і тестів, які підтверджують їх довговічність в роботі, а так само надійність і якість.
 
Автомобільні акумулятори Varta Silver Dynamic випускаються в ємності від 52Ач до 110Ач при стартерному струмі від 520А до 920А, що дає можливість зробити підбір акумулятора майже на будь-який автомобіль.
 
Купити авто акумулятори Варта Київ, доставка, встановлення
 
В нашу магазині представлений модельний ряд авто акумуляторів, авто масла, авто чохли для Вашого автомобіля. Серед широкого вибору акумуляторних батарей хотілося б выдилить акумулятори Варта серії Сільвер Динамік. Серія автомобільних акумуляторів VARTA SILVER DYNAMIC– це ідеальне рішення для автомобілів з дизельними двигунами. Якщо Ви шукайте надійну акумуляторну батарею з максимальній потужністю, з тривалим терміном служби то авто акумулятори VARTA SILVER DYNAMIC, саме те що Ви шукайте.

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок