Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Івано-Франківську та Івано-Франківській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 3269 Коментари: 3

Івано-Франківськ (історична назва — Станіслав) безсумнівно є одним з найкрасивіших міст України. Свою нинішню назву місто отримало на честь одного з найвідоміших українських письменників — Івана Франка. Краще витратити свій час на огляд цієї жемчыжины Західної України, ніж на раптовий ремонт заглохшого автомобіля, але, на жаль, від поломок не застрахований ніхто.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Однією з причин поломок при поїздках є ненадійна робота автомобільного брендовий акумулятора. Якщо ви потребуєте її невідкладної заміни, сміливо звертайтеся в інтернет автомагазин AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»). Тут можна знайти будь-яку авто продукцію практично на будь-який смак!

Найбільш модерновими, але при цьому і найбільш дефіцитними в межах України є авто акумулятори типу AGM. В інтернет – магазині AET.UA вони представлені одним із самих розкручених світових брендів — Varta, відмінність високою надійністю при прекрасних експлуатаційних і тех. характеристиках (струм холодного пуску, ємність, робочі параметри безпеки). Акумулятор Varta рекомендується встановити на вашу машину, якщо вам необхідно забезпечити бортове харчування додаткових електричних пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Інший світовий бренд авто акумуляторів типу AGM, представлений в магазині AET.UA — це лінійка батарей Bosch. Унікальний набір технічних параметрів акумуляторів Bosch дозволяє підібрати модель практично для будь-якого автомобіля: компакт-класу та бізнес-класу, з європейським або з азіатським корпусом і стандартами. Bosch — це втілена універсальність!

Якщо ж ви хочете підтримати вітчизняного товаровиробника, і в той же час орієнтуєтеся на брендові батареї невисокій вартості, що підходить навіть для «легковика», вантажної і навіть сільгосптехніки, наш автомагазин AET.UA допоможе вам вибрати акумулятор TOP CAR, який виробляється на підприємстві MEGA TEX (у Донецькій області). Різні акумулятори марки TOP CAR зарекомендували себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих виробів. Оскільки для виробництва авто акумуляторів TOP CAR використовується вторсировина, то купівлею такого акумулятора ви сприяєте збереженню екології нашої держави. При цьому «свіжість» акумулятора гарантована.

Досвідчений персонал продавців і консультантів інтернет – автомагазину AET.UA завжди готовий надати будь-які консультації і допомога у виборі відповідного акумулятора для авто. Підбір вироби, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, доставка по території України (через «CAT», «Автолюкс», «Делівері» або через «Нову Пошту»), допомогу в установці на ваш автомобіль, можливість здати старий і отримати після цього знижку на придбання нового акумулятора — все це забезпечить нашу електронну автомагазин AET.UA.

Купувати акумулятор необхідно озброївшись необхідними параметрами. А щоб вибір був простіше, сайт https://aet.ua/car-batteries/ зробив зручний пошук по всьому асортименту. Кілька кліків, і найкращий АКБ буде доступний до купівлі від вітчизняного дилера АвтоЕвроТрейд.

Доставка акб по Івано-Франківській області в міста: Коломия, Яремче, Калуш, Надвірна.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Купити автомобільний акумулятор в Івано-Франківську та Івано-Франківській області від aet.ua
(5/5)
Даже прошу передзвонити мені стосовно придбання акумулятора для авто. Мій телефон +38 067 27 18 333
Купити автомобільний акумулятор в Івано-Франківську та Івано-Франківській області від aet.ua
(5/5)
Прошу вибачити, не маю можливості Вам зателефонувати. Мій номер 099-757-05-65
Купити автомобільний акумулятор в Івано-Франківську та Івано-Франківській області від aet.ua
(5/5)
Доброго Вам дня! Звертаюся до Вас з проханням знайти для мого автомобіля BMW520 1998року, кузовЕ39, мотор 2,0л., бензин, акумулятор Topla, або Varta виключно 2022 року виготовлення за наступними параметрами: 90-95а, 900-950ah VIN CODE WBADM11020GP04036 Автомобіль знаходиться у Микуличин. Напишіть, будь ласка чи є можливість прийняти від мене мій акумулятор 62ah? Дякую за увагу. З повагою, Ярослав Антонюк
Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок