Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Києві зі складу

Автор: Дата: 15.09.2014 Просмотрів: 2313 Коментари: 0
Інтернет - магазин автомобільних акумуляторів в Києві пропонує широкий асортимент зарубіжних і вітчизняних виробників. Завдяки своєму асортименту : Varta (Варта), Bosch (Бош), Westa (Веста), Mutlu (Мутлу), Rocket (Рокет), Delphi (Делфі), TopCar (Топ Кар), ми зможемо підібрати авто акумулятор на будь-який автомобіль.
 
Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто
 
Компанія АвтоЕвроТрейд займається продажем автомобільних акумуляторів, АКБ, у Києві - по безналу (перерахунку), готівковий розрахунок. Менеджери зроблять підбір акумулятора на вантажні, легкові, автобуси, трактори, мікроавтобуси, а також мото техніку.
 
При виборі автоаккумулятора потрібно звертати на важливі характеристики як електрична ємність, пусковий струм, габаритні розміри.
 
Електрична ємність – це максимальна кількість електрики, що здатний віддати акумулятор при тривалому розряді (наприклад, при виході з ладу генератора або тривалій роботі габаритів).
 
Пусковий струм – або ж струм холодної прокрутки, називають струм, який віддає акумулятор при запуску двигуна. Чим більше струм, тим впевненіше запуск.
 
Чимало важливим параметром є габаритні розміри. Визначити їх можна самостійно – помірявши довжину, висоту і ширину або поміряти простір, яке виділено для акумулятора в автомобілі.
 
Програма утилізації акумуляторної батареї (за здачу несправного акумулятора в будь-якому стані), що дає можливість отримати відмінну Знижку.
 
У нашому Інтернет – магазині Вас приємно здивують низькі ціни, а також Акції, Знижки, Нові!
 
Зателефонувавши до нас, і ми допоможемо Вам знайти якісний автомобільний акумулятор в Києві.

Вибрати ідеальне джерело живлення для будь-якого транспортного засобу використовуючи розділ на сторінці https://aet.ua/дуже просто. Достатньо обмежити список вибору за допомогою простої форми, і на сторінці компанії ТОВ АвтоЕвроТрейд залишаться тільки ті АКБ, які ідеально підійдуть для вашої машини.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок