Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Харкові і Харківській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 3469 Коментари: 0

Харків є одним з історичних столиць України, її головним (після Києва) інтелектуальним центром. Важко уявити, що в цьому осередку знань можуть приходити в непридатність якісь механізми, включаючи транспортні засоби. Тим не менш, від поломки не застрахований жоден автомобіль.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Ненадійна робота автомобільного акумулятора є досить поширеною причиною, що призводить до наступним поломок. Якщо ви невідкладно потребу в заміні акумулятора, поспішіть звернутися в інтернет - автомагазин ТОВ «Автоевротрейд» за адресою AET.UA. Тут можна розшукати брендову продукцію практично на будь-який смак!

Якщо ви хочете підтримати вітчизняного виробника, в той же час орієнтуючись на не надто дорогі акумулятори, що підходять для різних типів автомобільної техніки, магазин AET.UA допоможе вам вибрати акумулятор TOP CAR від українського виробника MEGA TEX. Ці авто акумулятори вже зарекомендували себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих. Оскільки для їх виробництва використовується перероблене вторинну сировину, то покупкою цього виробу ви сприяєте природоохоронної політики на користь України. При цьому «свіжість» акумулятора, а також робочі параметри гарантовані.

Самими сучасними і в той же час найбільш важкодоступними в межах України є авто акумулятори типу AGM. В магазині AET.UA вони представлені двома розкрученими на світовому рівні брендами — Bosch і Varta. Унікальний набір технічних параметрів акумуляторів Bosch дозволяє підібрати модель практично для будь-якого автомобіля, оскільки фірмовою рисою виробів Bosch є універсальність. Що стосується іншого світового бренду в області автомобільних авто акумуляторів типу AGM — Varta, то їх відмінними рисами є висока надійність і чудові експлуатаційні та технічні характеристики, зокрема ємність струм холодного пуску і параметри безпеки роботи. Акумулятор Varta рекомендують до установки на автомобіль, якщо покупцеві необхідно при експлуатації виробу забезпечити харчування додаткових електро пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Досвідчений персонал продавців-консультантів магазину AET.UA завжди готовий надати нашим клієнтам будь-які послуги і допомогу у виборі відповідного акумулятора для авто. Підбір вироби, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, доставка по території України через сучасні сервіси «CAT», «Автолюкс», «Делівері» або через «Нову Пошту», допомогу у встановленні на автомобіль покупця, можливість здати старий і отримати після цього знижку на придбання нового акумулятора — все це забезпечить нашу електронну автомагазин AET.UA.

Для кожного автомобіля необхідний свій джерело живлення. І вибрати оптимальну батарею допоможе інтернет-магазин https://aet.ua/car-batteries/. Зручна система пошуку відразу за кількома параметрами від компанії ТОВ АвтоЕвроТрейд, дозволить впевнено зупинити свій вибір на ідеальному АКБ.

Доставка акб по Харківській області у міста: р. Лозова, р. Вовчанськ, р. Куп'янськ, р. Дергачі, р. Родзинки, р. Богодухів, р. Чугуїв, р. Зміїв, р. Первомайський, р. Комсомольське, р. Балаклія, р. Солоницівка, р. Мерефа, р. Нова Водолага, р. Люботин, р. Високий, р. Красноград, р. Барвінкове, р. Пісочин.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок