Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятори для сонячних батарей та альтернативної енергетики від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 15.06.2017 Просмотрів: 970 Коментари: 0

Акумулятори для сонячних батарей та альтернативної енергетики від АвтоЕвроТрейд

Людство вже не один десяток років стало замислюватися про те, що класичні види палива закінчаться, чи стануть настільки дорогими, що їх застосування не буде доцільним. Та альтернативні постачальники електричної енергії вже не здаються такими далекими і футуристичними. Вже зараз, прогулюючись по кожному місту на дахах будинків можна побачити панелі працюють від енергії сонця. На ділянках за містом власники встановлюють вітряні електростанції, а тим, кому пощастило з невеликою, але швидкою річкою, можуть собі дозволити встановити невелику, але ефективну гідроелектростанцію. Але всі ці пристрої вимагають буферного джерела живлення. І правильно підібраний, він зможе забезпечити електрикою всю вашу сім'ю в будь-який час року.

На що варто звертати увагу при підборі акб для сонячної панелі?

Сама по собі сонячна батарея – це високотехнологічний пристрій, і застосовувати для спільної роботи застарілі технології просто неприпустимо. Электроисточник повинен відповідати відразу декільком основним параметрам, які дозволять в повній мірі отримати високий ККД, і мінімізувати втрати електрики.

В першу чергу варто звернути увагу на таких виробників: Challenger, DC Solar і Ventura. Саме вони представлені в нашому інтернет магазині «Aet.ua» і в повній мірі відповідають наступним характеристикам:

1. Повністю необслуговувана конструкція, виготовлена з найбільш досконалого стандарту AGM. Вам більше немає необхідності постійно доливати зникаючу дистильовану воду.

2. Вони здатні працювати не тільки в звичайному буферному режимі, коли електростанція дає стабільну навантаження, але і повністю її замінити в темний час доби. Циклічний режим для них не є винятком у роботі, а цілком нормальним способом експлуатації.

Але все ж, перед установкою АКБ рекомендується уважно вивчити на предмет можливості використання в системі альтернативної подачі електроенергії. В інструкції з експлуатації будуть видні всі реальні характеристики, на які здатна батарея.

Будь-яка акумуляторна батарея потребує обслуговування. Але у випадку AGM методики, це обслуговування зводиться до мінімуму. Достатньо просто один раз прочитати інструкцію, і надалі дотримуватись простих правил. Загальні вимоги будуть виглядати так: стежите, щоб приміщення для зберігання акумуляторів мала достатній доступ свіжого повітря, і вчасно провітрювалося. Не допускайте закупорки вентиляційних отворів. І вона прослужить протягом дуже довгого терміну, без будь-яких негативних наслідків.

В Інтернет-магазині ПОВІДОМЛЯЄ можна купити акумулятори для сонячних батарей Ventura і Challenger: https://aet.ua/car-batteries/gelevye-akkumuljatory/

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок