Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятори для дитячих електромашин від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 15.06.2017 Просмотрів: 1373 Коментари: 0

Акумулятори для дитячих електромашин від АвтоЕвроТрейд

Купуючи своїй дитині його перший транспортний засіб – електричний дитячий автомобіль, рано чи пізно батьки починають замислюватися про покупку нової акумуляторної батареї. Справа в тому, що на заводі-виробнику рідко піклуються про якісної комплектації витратними матеріалами. І маленький гонщик за один сезон може вивести джерело живлення з ладу. Його прямої провини в цьому немає, але ось подбає про купівлю нового, більш надійного, ваша прямий обов'язок.

Ознаки, що пора відправити автомобільчик на піт-стоп

Як писалося вище, виробники не обтяжують себе установкою якісної акб, і ставлять на авто найпростіший і малонадежный. Цього достатньо, щоб машинка бадьоро бігала по двору, але запасу ємності вистачає на короткий проміжок часу, і з кожним разом машинка проїжджає все менше. Нові аналоги, в залежності від якості виконання, можуть допускати від 150 до 300 повних циклів заряд/розряд. Встановлені на заводі виробнику в кращому випадку витримають сотню.

Якщо після добової зарядки, транспортний засіб може проїхати лише кілька сот метрів і після цього показує повний розряд джерела, прийшла пора задуматися про покупку нового «енерджайзера». Ніяка спроба реанімувати не допоможе.

На що варто звертати увагу, що для придбання нового акумулятора для дитячого автомобіля:

- Фізичні розміри АКБ;

- Номінальні показники напруги;

- Ємнісні показники;

- Різновид «батарейки»;

- Завод-виробник виробу.

Якщо орієнтуватися на ці п'ять показників, то вибрати нормальний АКБ не буде складним завданням.

Габарити акумуляторної батареї

Це перший крок, який необхідно зробити, ще перед тим, як приступити до вивчення асортименту інтернет-магазину з продажу джерел живлення. Візьміть лінійку або рулетку і виміряйте відсік, в якому буде стояти обладнання. Припустимо, у вас відсік за габаритами відповідає 170х60х150 міліметрів. І якщо з якої-небудь причини вибрали 12-18, то вдома на вас чекатиме розчарування. Корпус явно розрахований на більш просторий відсік.

Є ще більш простий спосіб. Це обмірити износившуюся батарею, і на основі її вибрати з асортименту максимально відповідає побажанням виробника. На сайті нашого магазину, є спеціальна форма, внісши в яку необхідні для пошуку дані, програма сама автоматично видасть вам всі доступні для покупки варіанти, і виключить всі, явно невідповідні. Це дуже зручно, коли вибір дуже великий.

Критерій напруги за номіналом

Це найпростіший критерій вибору. Абсолютно всі акб діляться на два типи: на 6 вольт, і на 12 вольт відповідно. Якщо ви не впевнені, якій саме вольтаж підходить для дитячої машинки, досить взяти в руки інструкцію по експлуатації, і уточнити вольтаж електромотора. Це і буде необхідна інформація перед покупкою.

Шестивольтовые боліди не так часто трапляються у продажу, і це, як правило, найпростіші моделі. Без зайвого світлового обладнання та звукових сигналів. Але навіть для такої техніки у нас в магазині ви знайдете достатній вибір від перевірених виробників: Ventura і Challenger.

Для всіх інших машинок, підійдуть 12 вольт акумулятори.

Показники ємності

Якщо для батьків це не самий головний показник для вибору продукту, то малюки напевно захочуть мати більш ємний акб. Справа в тому, що чим більше показник, тим довше дитина зможе їздити на своєму мотоциклі або електромобілі, без додаткової підзарядки. На віртуальних полицях магазину у нас можна знайти зразки з ємністю від 4 до 50 А/годину і навіть більше, н6о вони розраховані вже на більш енергоємні споживачі.

Різноманітність видів батарей для електротранспорту

Батарейки для дитячих машин нічим не відрізняються від «дорослих» моделей, тільки розмірами, і то не у всіх випадках. І їх можна розділити на кілька основних груп:

- виготовлені за сучасною технологією AGM;

- акумулятори на гелевою основі;

- DZM батареї.

Незважаючи на те, що AGM – це батареї працюють на рідкому електроліті, вони мають досконалу структуру. Завдяки втручанню інженерів і впровадження всередину пластин сепаратора з скловолокна, батарея не схильна випаровуванню води. І в неї не потрібно щомісяця додавати нову порцію дистильованої рідини. Рекомбінація відбувається кожного разу в процесі розряду/заряду. Виділяються гази не випаровуються, а природним чином перетворюються в рідину всередині банок. А ефективна вентиляція не дозволяє усередині банок збиратися вибухонебезпечних газів. Що дуже важливо для електричного транспорту. Це самий надійний варіант для дітей.

Гелеві – мають високу вартість у порівнянні з попередніми аналогами. Але у них є свої істотні переваги. Вони також є повністю обслуговуваними. А так як в них замість рідкого електроліту знаходиться селикагель, вони можуть експлуатуватися абсолютно в будь-якому положенні.

Тягові або DZM акумулятори були спеціально розроблені для використання електродвигунами найрізноманітніших пристроїв, в тому числі і мотоциклів і машин дітей. В якості електроліту в їх корпусі використовується селикалегь, а це значить, що конструкція повністю не обслуговується. Маючи пристойний запас енергії в компактному корпусі, батарея лідирує у списку джерел живлення для електротранспорту.

Якщо ви зайдете на сайт, ви зможете побачити велику наявність кожного виду АКБ.

Так само ви можете зробити усвідомлений вибір не тільки грунтуючись на технічних характеристиках, а віддаючи перевагу одному з брендів:

Ventura – надійний виробник з Китаю. Це не обов'язково низька якість і даремно витрачені гроші. В даному випадку, це надійний і перевірений виробник постачає якісну продукцію 6 і 12 вольтів акумуляторів корисною ємністю від 4,5 до 230 А/год. Практично всі вони зроблені за способом AGM.

Challenger – ще один надійний виробник для електротранспорту вашого малюка. Представляють широку лінійку, можна без труднощів підібрати саме те, що найкраще підійде саме вам.

В Інтернет-магазині ПОВІДОМЛЯЄ можна придбати акумулятори Ventura і Challenger: https://aet.ua/car-batteries/gelevye-akkumuljatory/

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок