Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Сумах і Сумській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 4338 Коментари: 0

Суми — це тихе містечко Північної України, хоч і є обласним центром. Незважаючи на ці споконвічні риси, без автосервісу (у тому числі зав'язаного на столицю) це місто разом з усім регіоном не залишився. Адже і тут є безліч автомобілів, які можуть працювати зі збоями, іноді приводять до поломок.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Однією з причин таких збоїв (а значить і поломок) може стати ненадійна робота автомобільного акумулятора. Якщо вам терміново потрібно змінити акумуляторну батарею, звертайтеся в інтернет - автомагазин AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»), в якому можна відшукати брендову продукцію практично на будь-який смак.

Самими передовими і в той же час найбільш дефіцитними в межах України є авто акумулятори типу AGM. Інтернет -автомагазин AET.UA представляє покупцям один з найбільш розкручених світових брендів даного типу — Bosch. Унікальний набір технічних параметрів дозволяє придбати модель практично для будь-якого автомобіля: з європейським або з азіатським корпусом і стандартами, компакт-класу та бізнес-класу.

Інший світовий бренд AGM акумуляторів-типу, представлений в магазині AET.UA — це високонадійна Varta. Вони мають прекрасні експлуатаційні та технічні характеристики і рекомендуються для установки на ваш автомобіль, якщо є необхідність забезпечити харчування додаткових електро пристроїв, таких як авто кондиціонер та ін.

Якщо ж ви хочете підтримати вітчизняного товаровиробника, в той же час орієнтуючись на універсальні, але дешеві бренди, автомагазин AET.UA допоможе вам вибрати акумулятор TOP CAR, який проводиться на українському підприємстві MEGA TEX (Донецька область). Акумулятори даного типу зарекомендували себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих виробів. Оскільки для їх виробництва використовується перероблене вторинну сировину, то такий покупкою ви посприяєте поліпшенню екологічної ситуації в Україні. При цьому працездатність акумулятора гарантована.

Досвідчений персонал магазину AET.UA завжди готовий надати будь-які консультації при виборі відповідного авто акумулятора. Підбір вироби, розрахунки, доставка по території України через сучасні поштові сервіси «Автолюкс», «CAT», «Делівері» або «Нову Пошту», допомогу у встановленні на автомобіль клієнта, можливість здати старий акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить нашу електронну автомагазин AET.UA.

Доставка акб по Сумській області у міста: Конотоп, Ромни, Охтирка, Шостка.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок