Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумуляторні батареї MUTLU від компанії АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 15.11.2017 Просмотрів: 1135 Коментари: 0

Акумуляторні батареї MUTLU від компанії АвтоЕвроТрейд

Багато водіїв знають про існування стартерних батарей турецького виробника Mutlu. Компанія випускає досить якісну продукцію, яку легко зустріти під капотом нових автомобілів, що продаються в автосалоні. І не дивно, завод давно довів надійність і сучасність конструкції своїх АКБ, і підписав безліч контрактів на поставку своєї продукції на конвеєри автовиробників. Але самим головним достоїнством для споживача, є оптимальне співвідношення ціни та якості, а також широка лінійка виробленої продукції. Це дозволяє водіям ідеально підібрати пристрій під потреби конкретного транспортного засобу.

Завод виробник MUTLU-AKU

Свою роботу компанія почала ще у далекому 1945 році, і з того часу ні на один рік не зупинялася в розвитку. Постійно поліпшують технологію виробництва, випускаючи на ринок досконалий продукт, що повністю відповідає всім строгим європейським і світовим нормам безпеки. Завод виготовляє близько 4 мільйонів одиниць продукції, і велика частина з них продається за межами Туреччини.

Компанія одна з перших застосувала технологію виробництва АКБ в корпусі, який зовсім не боїться ударів, і перестав отримувати поширену в свій час проблему тріщин. Також була впроваджена система повністю необслуговуваних корпусів. Що дозволило одночасно значно збільшити термін служби виробу. А з іншого, позбавити водіїв від необхідності доливати дистильовану воду в банки, і стежити за її рівнем.

Виробник позиціонує джерела живлення як оптимальне рішення для будь-якого автомобіля, господар якого хоче отримати одночасно якість, і при цьому не переплачувати зайві гроші.

Основні переваги виробів Мутлу:

- незалежно від клімату стабільні показники технічних характеристик;

- мінімальний природний розряд;

- відсутність втрати води;

- високий показник пускового струму;

- нечутливість до ударів і вібрації від двигуна;

- наявність індикатора, що відображає щільність електроліту.

Всю продукцію можна розділити на дві великі групи. В першу потраплять батареї для легкових автомобілів з ємністю від 44 до 75 А/год. У другу – для вантажівок з місткістю від 90 до 220 А/год.

Інженери знають, що у світі достатньо багато стандартів кріплення, і підготували до виробництва три типи корпусів, розраховані на європейські, азіатські та американські машини. Водіям немає причин замовляти АКБ за кордоном, або переробляти тип кріплення, передбачений заводом-виробником авто. Досить з широкої лінійки вибрати саме той тип, який ідеально підійде під установку саме на вашу машину.

Серії аккумуляторних батарей

Щоб покупцеві було простіше орієнтуватися у великому різноманітті асортименту продукції, завод розділив всі випускаються акумулятори на категорії. Знаючи особливості кожного, можна безпомилково підібрати оптимальний джерело живлення.

Група Standard (SFB)

Свинцеві решітки цих батарей виготовляються із застосуванням срібла і кальцію. Ці два елементи допомагають одночасно досягти двох важливих показників. Зменшити випаровування води в процесі інтенсивної експлуатації, і домогтися високого ступеня захисту, в разі тривалого простою вироби без роботи.

Пластини виготовляються не литтям, а більш сучасним методом, холодної перфорацією, з наступною витяжкою до необхідного розміру. Така протяжка через прес покращує характеристики свинцю, роблячи його структуру більш щільною і менш схильною окислювальним процесам.

Група Start-Stop (EFB)

Останнім часом виробники почали випуск автомобілів найбільш досконалих транспортних засобів, спрямованих на зниження споживання палива в міських умовах. І були названі Start&Stop. Під час будь-якої зупинки на світлофорі або на перехресті, двигун таких машин автоматично відключається. Але з натисканням на педаль газу двигун знову оживає. Але такі часті зупинки і старти негативно впливали на звичайні джерела живлення. Турецький виробник освоїв випуск більш досконалих конструкцій відповідає характеристикам Start&Stop технології. Вони набагато швидше заряджається від генератора машини, і не схильні псується від частих стартів мотора.

Група AGM

Ці акумулятори розраховані на застосування в самих сучасних автомобілях, водії яких не можуть собі дозволити стежити за станом АКБ. Надійність виробу дозволяє використовувати його на машині не тільки під капотом, але і в салоні автомобіля. Так як вона не виділяє ніяких токсичних речовин, і може прослужити на автомобілі мінімум 5 років. У корпусі батареї немає звичного рідкого електроліту. Його замінює спеціальна паста, за своїми характеристиками значно перевершує рідкий аналог. Джерело не боїться трясіння, не випаровує ніякої рідини або газів, Може експлуатуватися в нахиленому стані, і не потребує додаткового догляду.

Досить спочатку вибрати правильний акумулятор, щоб він був надійним постачальником електрики для всіх систем і приладів автомобіля протягом декількох років.

В Інтернет-магазині АвтоЕвроТрейд можна купити автомобільні акумулятори виробництва компанії MUTLU перейшовши за посиланням: https://aet.ua/car-batteries/akb-mutlu/

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок