Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор у Полтаві та Полтавській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 3635 Коментари: 0

Полтава — це не тільки один з духовних центрів України, але і географічний центр Європи. Місто, надійно зберігає нашу історичну, етнічну пам'ять. Здається, ніщо не повинно порушувати розміреного плину тутешнього життя... Однак від дорожньо-транспортних пригод та поломок автомобілів люди страждають навіть тут, у цьому благословенному місці.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

На жаль, однією з поширених причин, що призводять до цього, є ненадійна робота акумуляторної батареї. Якщо автовласник терміново потребує її заміни, можна без зайвих зволікань звернутися в інтернет - автомагазин AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»), де знайдеться брендова продукція практично на будь-який смак.

Досвідчений персонал завжди готовий надати покупцям будь-консультаційні послуги при виборі акумулятора. Підбір вироби, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, оперативна доставка по всій території України (через «Делівері», «Автолюкс», «Нову Пошту» або «CAT»), допомогу в монтажі на ваше авто, можливість здати відпрацював своє акумулятор і отримати знижку на новий, куплений у нас — все це забезпечить нашу електронну автомагазин AET.UA.

Самими сучасними і в той же час найбільш важкодоступними в межах України є авто акумулятори типу AGM. В магазині AET.UA вони представлені двома розкрученими на світовому рівні брендами — Bosch і Varta. Унікальний набір технічних параметрів акумуляторів Bosch дозволяє підібрати модель практично для будь-якого автомобіля, оскільки фірмовою рисою виробів Bosch є універсальність. Що стосується іншого світового бренду в області автомобільних авто акумуляторів типу AGM — Varta, то їх відмінними рисами є висока надійність і чудові експлуатаційні та технічні характеристики, зокрема ємність струм холодного пуску і параметри безпеки роботи. Акумулятор Varta рекомендують до установки на автомобіль, якщо покупцеві необхідно при експлуатації виробу забезпечити харчування додаткових електро пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Якщо ж ви прагнете купувати вітчизняну продукцію і в той же час орієнтуєтеся на акумуляторні батареї дешевого цінового сегменту, придатні для «легковика», вантажної і навіть сільгосптехніки, магазин AET.UA рекомендує звернути увагу на акумулятор TOP CAR, який виробляється на підприємстві MEGA TEX (Донецька область). Ці авто акумулятори показали себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих. Оскільки для виробництва виробів TOP CAR використовується перероблене вторсировину, то такою купівлею клієнт сприяє поліпшенню екологічної ситуації в Україні. При цьому «свіжість» акумулятора гарантована.

Широкий асортимент, зручний вибір і доставка по всій України, це зручний веб ресурс від компанії ТОВ АвтоЕвроТрейд. Інтернет магазин дозволить самостійно зробити правильний вибір за допомогою каталогу https://aet.ua/car-batteries/. Досить вибрати декілька параметрів, і покупка буде оптимальною.

Доставка акб по Полтавській області міста: Кременчук, Миргород, Лубни, Комсомольськ.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок