Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятор Top Car Premium - відмінний конкурент для європейських брендів

Автор: Дата: 16.01.2019 Просмотрів: 514 Коментари: 0

Акумулятор Top Car Premium - відмінний конкурент для європейських брендів

 

Висока якість європейських акумуляторів не викликає сумнівів. Суворі європейські вимоги, жорсткі закони і багаторічні традиції просто не дозволяють робити продукцію низької якості. Але, так як виробництво знаходиться у західній Європі, кінцева продукція має досить високу вартість. Нажаль, потрапляючи в нашу країну, товари додатково оподатковуються, і вартість зростає ще сильніше.

 Компанія АвтоЕвроТрейд (https://aet.ua/) співпрацює з заводами виробниками напряму, і їй вдається частково вплинути на зниження вартості. Але, для більшості українських водіїв вона як і раніше, залишається надто високою. Але, на внутрішньому ринку нашої країни є гідний конкурент - Top Car Premium від акумуляторного заводу Мегатекс.


 

Основні переваги вітчизняної продукції

 

Мабуть, головна перевага, яке практично повністю відсутня у європейських аналогів, це міцність корпусу і здатність пакетів пластин протистояти підвищеній вібрації . Фактичний стан доріг, навіть у великих обласних центрах далекий від ідеалу. А за містом і в невеликих селищах розбитий асфальт і окремі грунтові ділянки стали практично нормою. Преміальна лінійка Топ Кар має наступні переваги:

 - строга відповідність всім заявленим технічним характеристиками;

- підвищений стартерний струм, що важливо для впевненого пуску мотора роботу в зимовий період;

- додатковий запас ємності, на випадок глибокого розряду;

- особливий, запатентований склад активної маси;

- збалансована товщина позитивних і негативних електродів;

- додаткові потовщення металу в місцях спайки;

- міцні свинцеві клеми для забезпечення кращої передачі енергії.

Всі ці якості працюють на те, щоб сучасний автомобіль з великою кількістю електричних споживачів завжди отримував необхідний електричний струм в повному обсязі. Остання європейська сертифікація показала, то за реальним характеристикам акумулятор Top Car Premium нічим не відрізняється від кращих зарубіжних конкурентів. Але, набагато краще адаптований до роботи в умовах України.

 

Перепад температур

 

Далеко не вся закордонна продукція може витримувати значні перепади температур. І точно втрачає значну частину ємності і сили стартерного струму, коли стовпчик термометра опускається нижче -18 градусів. Топ Кар Преміум залишається лідером і в цій ситуації. Сила струму не падає так критично, і це відчувається швидким і якісним запуском двигуна в роботу в самі холодні дні зими. Навіть якщо під капотом знаходиться примхливий дизельний мотор, вітчизняний АКБ за кілька секунд розкрутить колінчастий вал до необхідних обертів.

 

 

Доступна ціна

 

Будемо чесними, всі водії уважно дивляться на цінник продукції, перед тим як розглядати її в якості покупки. Для більшості водіїв, ціна на акумулятор грає найважливішу роль. Навіть самий якісний європейський АКБ залишиться стояти на полиці тільки тому, що мало хто може його собі дозволити купити.

 Top Car Premium – приємне виключення. Маючи всі необхідні характеристики для сучасних автомобілів преміальної лінійки, джерело живлення доступний для покупки навіть пересічному водієві. А максимально тривала гарантія 36 місяців знімає останні сумніви відносно правильно вибору.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок