Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятори для сільськогосподарської техніки

Автор: Дата: 09.05.2019 Просмотрів: 806 Коментари: 0

Сільське господарство в Україні завжди вважалося пріоритетним видом напрямку діяльності. Практично всі 100% орних земель використовуються за призначенням, а техніка обслуговує землю з самого початку весни по глибоку осінь. І тільки на короткий проміжок часу змушена простоювати в гаражах і боксах. Досвідчений фахівець компанії АЕТ серед акумуляторів, розповість, чим повинні відрізнятися АКБ для тракторів, комбайнів і спеціальних самохідних механізмів.

Основні якості джерел живлення для сільськогосподарської техніки

На відміну від легкових автомобілів, трактори та комбайни експлуатуються в складних умовах. Пил, бруд, підвищена вібрація, перегрів і значний перепад температури - далеко не весь перелік випробовуваних перевантажень. З цими факторами батарея стикається практично кожен день. Щоб конструкція не отримувала фатальних ушкоджень, виробники спеціально розробляють унікальний корпус, підбирають специфічний склад активної маси, і додатково підсилюють плюсові і мінусові електроди.

Кращі корпуса виходять з поліпропілену, вони здатні не тільки витримувати значну вагу пакетів пластин, а й грамотно поглинати більшу частину вібрації. Покликаними лідерами в надійності АКБ для сільськогосподарської техніки визнані європейські виробники з Німеччини: Bosch і Varta. При чому в останньому бренді значно більший асортимент, розрахований не тільки під сучасний транспорт, а й для техніки з мінімальною кількістю електричних споживачів.

Так як основним ворогом завжди вважалася підвищена вібрація, додатковий захист торкнулася і свинцевих пластин. Хімічний склад сплаву містить не тільки чистий свинець, а й невелика кількість олова і кальцію. Мінерал особливо важливий, його наявність в структурі пластини рятує її від негативного впливу сірчаної кислоти. Дозволяє економити воду і домогтися підвищеної міцності при стандартній товщині.

Особливості вітчизняної продукції

Так як зарубіжна продукція не завжди вважається найбільш доступною за ціною для більшості аграріїв, внутрішній виробник джерел живлення випустив власну лінійку потужних, і витривалих АКБ TOP CAR. Вони спочатку були спроектовані інженерами і хіміками під непрості умови в нашій країні. Всі характеристики притаманні європейським АКБ, є і у вітчизняній продукції. Але, крім цього, українські акумулятори мають і ряд інших суттєвих переваг:

1. Акумулятор TOP CAR має підвищений струм стартера, що дозволяє в одну мить запустити в роботу багатоциліндровий дизельний, або бензиновий двигун.

2. Прямий доступ до банків з електролітом гарантує, що навіть в моменти сильного навантаження механіки неспроможні пропустять зниження рівня кислоти. Якщо своєчасно виправляти його до нормального значення, джерела живлення цілком можуть відпрацювати і 7 років повсякденної експлуатації.

3. Міцні клеми з чистого свинцю гарантовано передають на силові дроти всю потужність джерела живлення. А подвійне кріплення не тільки у верхній кришці, а й у підставці пакета дозволить назавжди забути про можливі витоки електроліту.

Оптимальне поєднання ціни та якості для сучасних тракторів

Так як європейська та американська тракторна техніка мало чим відрізняється за кількістю споживачів від вантажівок, турецька компанія Blizzaro випустила свою лінійку АКБ. Вони здатні працювати на комбайнах і трактора з інтегрованими кондиціонерами, численними освітлювальними приладами і електричними підйомниками. Представник компанії АвтоЕвроТрейд гарантує, якщо дотримуватися простих правил експлуатації, турецька продукція витримає не тільки розбиті українські дороги, але і наші зими.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок