Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятор на UAZ-39094 (УАЗ-39094)

допомога спеціаліста

 Оберіть об'єм двигуна

2.7 бензин 2.7 бензин

UAZ-39094 є вантажним авто з повним приводом, який проводиться з 1997 року по сьогоднішній день в РФ.

Кузов складається з кабіни розрахованої на перевезення п'яти пасажирів і вантажної платформи з металу з підлогою з дерева, що на 0,1 м опущена. Багажний відсік має знімний каркас і тент, який відкривається на три сторони. В кабіні розташовані два ряди двомісних сидінь, які відкидаються.

Автомобіль передбачає перевезення вантажів масою до однієї тонни. Відрізняється хорошою стійкістю, досягнута плавність ходу і підвищеним рівнем прохідності.

УАЗ-39094 став набагато комфортніше при експлуатації завдяки наявності нових комфортабельних сидінь з регулюванням, кермового колеса, вдосконаленому інтер'єру, з'явився обігрівач, який видає більше тепла, додали люк на даху, поліпшили приладову панель, змінили матеріали оздоблення всередині салону, підвищили шумоізоляцію і так далі.

При бажанні майбутнього автовласника цей вантажівка можна обладнати трохи простіше. Рушійною силою пікапа є силовий агрегат від того ж заводу, робочим обсяг ом 2890 кубічних сантиметрів, карбюраторного типу, на бензині, видає 84 л. с. потужності. Працює в парі з чотириступінчастою механічною коробкою перемикання передач.

Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок