Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора авто на Lexus RX350 3.5 бензин

Автор: Дата: 23.08.2016 Просмотрів: 3190 Коментари: 0

При установці акумуляторної батареї машини певної марки необхідно враховувати декілька важливих показників: тип комплектації корпусу, ємність і рівень потужності обладнання, параметричні збіги, тип використовуваного палива.

Так, при використанні батареї Topcar Asia 75Ah JR+ для Lexus RX350 3.5 i ви повинні звернути увагу, що позначення R означає зорієнтованість пристрою на машини європейського виробництва, які мають зворотну полярність. При виборі гайкового ключа для установки ви повинні враховувати, що товщина плюсового контакту 19 мм, а негативного – 17,9 мм. Клеми посаджені поглиблено, що і припускає європейський тип комплектації.

Виробник зазначає в інструкції до АКБ, що полярність – "0" (+ праворуч). Передбачена ємність оснащення 75 Ач. При цьому струм холодної прокрутки досягає рівня 650 А. При установці також обов'язково необхідно уточнювати параметричні показники агрегату: довжина – 261 мм, ширина – 175 мм, висота – 220 мм Виробник вказує, що термін експлуатації обладнання дорівнює 5 років, що досить довго в порівнянні з пристроями такого ж класу. При цьому видається гарантія на обслуговування протягом 18 місяців, тому якщо після установки у вас виникають проблеми з використанням обладнання, то варто просто скористатися пропозицією розробників і усунути перешкоди в роботі.

У використанні на Lexus RX350 3.5 i батарея Topcar Asia 75Ah JR+ дуже проста, адже належить до типу обслуговуваних агрегатів. Це означає, що вам не доведеться після установки контролювати рівень википання рідини.

Корпус батареї має спеціальні бортики, які дозволяють автовласникові використовувати зручний для нього вид кріплення. Технологія кальцинування зробила пристрою стійкими перед сильними робочими навантаженнями. У конструкції є лабіринтова кришка, яка не дає витікати електроліту. Полум'ягасники і газоотводы роблять експлуатацію повністю безпечною, адже вам не доведеться боятися вибуху або загоряння.

При установці ви відзначите, що АКБ має корпус з поліпропілену. Це робить конструкцію одночасно дуже витривалою і міцною. Використані посилені ребра жорсткості.

Електроди оснащені захисними конверторами, які не дають обсипатися активній масі. Для перенесення і встановлення ви можете скористатися ергономічною ручкою.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок