Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Skoda Fabia II 1.2 бензин . Відео

Автор: Дата: 16.03.2016 Просмотрів: 5425 Коментари: 0

Вибрати й купити акумулятор на Skoda Fabia II 1.2 бензин ви можете за посиланням https://aet.ua/car-batteries_skoda/fabia_ii/1-2_benzin/

Škoda Fabia II (Шкода Фабія 2) — компактний, маневрений автомобіль В-класу, вироблений чеською компанією Škoda Auto, заснований в 2007 році на платформі A04 концерну Volkswagen. Автомобіль має масу переваг, він досить економічний, спритний і з хорошою динамікою, дуже зручний як міського авто - невеликих розмірів, але з просторим салоном, як для свого класу, легко знайде місце для паркування. Ціна/якість цілком виправдані.

 

Автомобілі Škoda Fabia II-го покоління представлені з різними модифікаціями двигунів від 1,2 л до 1,9 л. А також авто випускається як з бензиновим, так і дизельним двигуном. Забезпечення стабільного запуску мотора і якісної роботи електроніки залежить від правильного вибору АКБ. При виборі слід звернути увагу на особливості авто та його характеристики. Акумулятор для Skoda Fabia II повинен мати ємність від 50Ah до 60Ah, пусковий струм 400-560А, всі вони з європейським типом корпусу і правим плюсом (R+) і напругою 12В.

 

У нашому випадку проводилася установка акумулятора на Skoda Fabia II 1.2 бензин. Був обраний акумулятор Varta Blue Dynamic 60Ah R+ з габарити (ДхШхВ) 242x175x190 мм і ємністю 60Ah, якій більш ніж достатньо для даного авто. Для заміни АКБ, як зазвичай, потрібні ключі №10, і торцевої №13 (головка). Для початку відкручуємо клеми і отщелкиваем по периметру засувки захисної кришки. Далі, відкручуємо нижнє кріплення ключем №13 і акуратно виймаємо батарею. На місце старої ставимо нову, закриваємо пластиковою кришкою, затискаємо клеми, не забуваємо при цьому стежити, щоб двері машини залишалися відкритими, а ключі не перебували в запаленні. Закручуємо нижню кріпильну планку.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок