Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Seat Cordoba 2.0 бензин. Відео

Автор: Дата: 16.03.2016 Просмотрів: 5126 Коментари: 0

Вибрати й купити акумулятор на Seat Cordoba 2.0 бензин ви можете за посиланням https://aet.ua/car-batteries_seat/cordoba/2-0_benzin/

Seat Cordoba (Сеат Кордоба) - чотирьохдверний седан B-класу, вироблений на платформі Volkswagen Polo. Це авто другого покоління моделі Cordoba, яке було представлено в жовтні 2002 року в комплектаціях: Signo, Sport і Stella, з 2004 року було додано комплектації Stylance, а максимальна Fresh Plus - стала доступна в 2006 році. Автомобіль Seat Cordoba має відмінні характеристики, виконаний з високоякісних матеріалів, ідеально підходить для міського середовища і має емоційний і яскравий дизайн у поєднанні зі спортивним стилем.

 

Seat Cordoba випускається з бензиновими двигунами об'ємом: 1,4 л і 1,6 л, 1,8 л 2,0 л та дизельним двигуном об'ємом 1,9 л. Для стабільної роботи автомобіля важливо правильно підібрати акумуляторну батарею, яка забезпечить надійний пуск і роботу електроніки. Для підбору АКБ необхідно брати до уваги модифікацію, споживання енергії, ємність батареї, пусковий струм та інші особливості авто. Акумулятор для Seat Cordoba повинен бути середньої ємності 55-65Ah, з пусковим струмом від 450А до 630А, залежно від двигуна, в європейському корпусі і з правого клемою "+" (R+).

 

Акумуляторна батарея до Seat Cordoba розташована під капотом, в лівій частині моторного відсіку, закріплена знизу кріпильної планкою. Для монтажу батареї знадобляться: гайковий ключ №10 і торцевий ключ №13 і довга викрутка. На відео показана установка акумулятора Varta BLUE DYNAMIC 60Ah R+ на Seat Cordoba 2.0 бензин. Щоб змінити старий акумулятор на новий потрібно спочатку відпустити клеми, відкрутити ключем №13 нижнє кріплення, за допомогою викрутки зняти кріплення захисного кожуха і зняти його. Потім, акуратно вийняти батарею (будьте уважні! вага АКБ 15 кг). На місце старої батареї встановлюємо нову: затискаємо плюсову клему, ставимо на місце пластиковий кожух і закручуємо мінусову клему. Далі фіксуємо нижню кріпильну планку. Вся процедура зайняла не більше 20 хвилин.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок