Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Nissan Tiida 1.6 бензин. Відео

Автор: Дата: 24.07.2015 Просмотрів: 9371 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Nissan Tiida 1.6 бензин за посиланням: https://aet.ua/car-batteries_nissan/tiida/

Замена аккумулятора на Nissan Tiida 1.6 бензин - фото 1

Старий акумулятор Bosch на 45 ампер-годин.

Замена аккумулятора на Nissan Tiida 1.6 бензин - фото 2

Встановлено новий акумулятор Rocket на 45 ампер-годин.

Замена аккумулятора на Nissan Tiida 1.6 бензин - фото 3

Nissan Tiida – компактний 5-ти дверний автомобіль «С» класу. Випускається в двох варіантах кузова: седан і хетчбек. Вперше з'явився на японському ринку в 2004 році. Tiida прийшла на зміну моделям Sunny та Pulsar. До речі? на європейських ринках автомобілі все ще поставляються під ім'ям Pulsar. Продажі стартували у вересні цього ж року.

В 2007 році Nissan трохи оновили Tiida зробивши рестайлінг моделі. Змінам піддалася решітка радіатора, додали два нові кольори забарвлення кузова, деякі комплектації випускалися з оранжево-червоним підсвічуванням приладів управління і навігації, а також було внесено ряд технічних змін зразок установки мультимедійної системи і регулювання режимів омивача фар.

Друге покоління Nissan Tiida і Tiida Latio (назва моделі з кузовом типу седан) було представлено в рамках Шанхайського автосалону в 2011 році. Через 3 роки, як і у випадку з першим поколінням, модель піддалася рестайлінгу.

Крім Tiida хетчбек і Tiida Latio седан, є модифікація e.4WD. Це модель підвищеної прохідності з ведучою задньою віссю і додатковим електродвигуном.

На Nissan Tiidа встановлюються двигуни об'ємом 1.5 і 1.6 літра. Для всіх модифікацій підійдуть акумулятори ємністю 45-60 А/h, з напругою 12В і силою пускового струму від 420 до 620А. Моделі оснащені мультимедійними системами, навігаторами, а також додаткової електронікою зажадають більш акумулятор з більшою ємністю.

Заміна акумулятора на Nissan Tiida не змусить витратити багато сил і часу. Все що вам знадобиться це гайковий ключ на 10. Щоб витягти стару батарею потрібно відкрутити верхню кріпильну панель, а потім скрутити клеми. Після цього неробочий акумулятор можна діставати і відправляти на утилізацію. На його місце тепер можна акуратно встановити нову батарею, затиснути клеми і закрутити кріпильну панель.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок