Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Infiniti FX35 3.5. Відео

Автор: Дата: 16.03.2016 Просмотрів: 4874 Коментари: 0

Вибрати й купити акумулятор для Infiniti FX35 3.5 бензин ви можете за посиланням https://aet.ua/car-batteries_infiniti/fx/3-5_benzin/

Infiniti FX (Інфініті ФХ) — п'яти-місцевий повнопривідний або задньопривідний престижний кросовер класу"Е". Випускається дана модель автомобілів з 2002 року компанією Nissan під брендом Infiniti. Вперше був представлений в 2003 році на автосалоні в Детройті. Спочатку створення бренду, автомобілі марки Infiniti асоціюються у автолюбителів, як сучасні, високотехнологічні, динамічні, виразні і не схожі на інші. Виділяються ці авто також високим ступенем надійності, безпеки і бездоганною керованістю. Друге покоління Infiniti FX випускається з 2008 року.

 

Покупцям Infiniti FX доступні кілька варіантів бензинового двигуна з об'ємом: 3.5 л, 3.7 л, 4.5 л, 5.0 л, а також турбодизельний двигун 3.0 л. При підборі акумуляторної батареї потрібно врахувати модифікацію, рік випуску, споживання енергії автомобілем, а також ємність і пусковий струм батареї, її габарити. Для автомобілів марки Infiniti FX35 3.5 бензин підійдуть акумулятори ємністю від 68Ah до 80Ah, з пусковим струмом 540-710А залежно від об'єму двигуна та напругою 12В. Всі батареї мають азіатський тип корпусу і правий плюс.

 

Персоналом магазину АвтоЕвроТрейд на відео представлена установка нового акумулятора на Infiniti FX35 3.5. Була обрана акумулятор Atlant 70ah JR+ (правий плюс), так як, вона ідеально підходить для даної моделі автомобіля. АКБ має відповідні машині габарити ДШВ 262х174х220, ємність - 70Аһ, пусковий струм 700А, тип корпусу ASIA і полярність R+ (плюс праворуч). Акумулятор для Infiniti FX35 розташований під капотом праворуч від двигуна, закріплений притискною пластиною. Для установки Вам знадобиться викрутка і ключ №10. Щоб замінити АКБ потрібно за допомогою викрутки зняти кліпси, відкрутити пластикову кришку над акумулятором, зняти пластиковий захисний кожух, який обмежує доступ до батареї. Далі, знімаємо ліву частину водяного дефлектора (зливову каналізацію), після чого потрібно відкрутити верхню кріпильну пластину, віджати і відключити клеми і акуратно вийняти акумулятор. Будьте уважні, вага батареї приблизно 17 кг. На місце старої батареї встановлюємо нову, закручуємо верхнє кріплення і затискаємо клеми. Повертаємо на місце ліву частину водяного дефлектора, прикручуємо захисний кожух і защипуємо кришку на ньому.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок