Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на Mitsubishi Outlander 2.0 бензин . Відео

Автор: Дата: 16.03.2016 Просмотрів: 6004 Коментари: 0

Вибрати й купити акумулятор для Mitsubishi Outlander 2.0 бензин ви можете за посиланням https://aet.ua/car-batteries_mitsubishi/outlander/2-0_benzin/

Mitsubishi Outlander (Мітсубісі Аутлендер) — легкий позашляховик класу "К1" виробляється японської компанією Mitsubishi з 2001 року. Спочатку, на Північноамериканському міжнародному автосалоні, модель була представлена під назвою Mitsubishi Airtrek і базувалася на концепт-каре Mitsubishi ASX. З назви "Airtrek", де Air - повітря і Trek - шлях, слід, що подорож на авто буде вільним, як птах і повним задоволення. Пізніше з'явилася назва Outlander - що у свою чергу передбачає "вільний подорож у пошуках пригод".

 

Автомобілі Mitsubishi Outlander випускаються з різними модифікаціями бензинового двигуна: 2,0 л 2,4 л 2,0 л, турбо. Щоб правильно підібрати акумуляторну батарею потрібно враховувати технічні характеристики авто, а також модифікацію і рік випуску. АКБ повинна бути відповідної ємності, полярності і мати потрібний пусковий струм. Для автомобіля Mitsubishi Outlander, зробленого під європейський ринок, підійдуть акумулятори з європейським типом корпусу, клемою "+" праворуч (R+), ємністю від 60Ah до 68Ah, пусковим струмом 450-600А, залежно від двигуна.

 

Установка акумулятора на Mitsubishi Outlander 2.0 бензин була виконана нашими фахівцями як додаткова послуга при купівлі АКБ Viking Gold 60Ah R+ (правий плюс). Його ємність становить 60Ah, пусковий струм 600А, габарити (ДхШхВ) 242х175х190мм. Батарея Outlander розміщена під капотом у лівій частині моторного відсіку. Щоб демонтувати старий акумулятор знадобиться гайковий ключ №10. Для початку потрібно відкрутити верхню кріпильну пластину, розкрутити і зняти клеми, зняти кріпильну пластину і обережно вийняти акумулятор (увага, вага 15 кг). Перед монтажем нової АКБ слід видалити бруд і сміття з установочного місця. Далі, збираємо в зворотному порядку: ставимо нову батарею, затискаємо клеми і прикручуємо верхню кріпильну пластину.

 

Вся процедура заміни акумулятора на Mitsubishi Outlander займає 15-20 хвилин, однак, якщо ви сумніваєтеся у здатності виконати її самостійно, рекомендуємо звернутися до наших фахівців, як це зробив власник даного автомобіля.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок